家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 Andywoofung 於 09-1-6 12:32 發表

恭喜哂 你安心去行街街

多謝晒 啱啱行完街番黎,‧嘩,隻#2342好似裝咗摩打咁,睇黎接我批貨果位仁兄都執唔少
內地有消息傳3G牌呢兩日會發,希望#552同#763接力上啦

別墅

原帖由 Andywoofung 於 09-1-6 16:33 發表

5仔集資消息一日未明朗,一日都會拖累升幅.
不過你都幾攪笑,點解唔想攬過新年呢?有咩特別事?

咁果d呆呆滯滯既野重留番黎摘年, 貪利事咩.

男爵府

原帖由 lau 於 09-1-6 16:51 發表
唔駛怕wo, 有我陪你, @77.9 入, 我會等下先, 費事一放就升到彭彭聲, 睇下今日隻#2888渣打, 升上天, 前一日買左既就發達...

lau太你未放呀,打算點?
係喎,都無睇#2888好耐真係有料到,佢都算唔錯啦,供完股股價仲繼續上...發lu
# 52 大快活

男爵府

原帖由 CBBCBB 於 09-1-6 17:04 發表

多謝晒 啱啱行完街番黎,‧嘩,隻#2342好似裝咗摩打咁,睇黎接我批貨果位仁兄都執唔少
內地有消息傳3G牌呢兩日會發,希望#552同#763接力上啦 ...

唔洗多謝,你賺$我都開心.
#2342我都有玩...今日既事,$2元走左,賺左小小過吓手癮 #763都有發力

# 52 大快活

男爵府

原帖由 車.人. 於 09-1-6 17:07 發表

咁果d呆呆滯滯既野重留番黎摘年, 貪利事咩.

你咁攪笑....m..m咁
神婆請問今年要注意d咩呀,買d咩行業股會利
請指點迷津~

# 52 大快活

琥珀宮

係呀, 今日隻#2888和#945 都升得好好, 我計過自己成個portfolio在09年這幾日升咗差不多有10%, 雖然有排未返家鄉, 但都好開心

今日@4.09放咗#2020 (12月中@3.8入), 明日多數會放埋隻#2823(年尾@8.36入), 而家既時勢有錢賺都係要袋咗先

原帖由 Andywoofung 於 09-1-6 17:22 發表

係喎,都無睇#2888好耐真係有料到,佢都算唔錯啦,供完股股價仲繼續上...發lu

子爵府

原帖由 Andywoofung 於 09-1-6 17:22 發表

我打算等新年前咩環境, 隻#5仔升2元@80, 已有4000落袋, 因我買左2000股, 以大博大, 而家察略就係買多少少, 升到可以快走, 如果買一手, 真係等到頸都長....

禁止訪問

禁止發言

大宅

認識瑞士牛牛第二回

今周一所遺下的上升裂口,介乎15042至15128點,若日內不補回,這是大市發展的後患;今個月的股市宜在上半月先找到全月低點,下半月再飆升,基礎將更穩固。倘若上半月急升,恐怕將形成先高後低的格局。

有貨要走少少了!!!
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

禁止訪問

別墅

Good morning

大宅

早晨, 希望今日唔駛入錢走倒貨啦, 有無人留意過 #2345 上海集優? 買唔買得過? 我見佢昨天升破$1大關, 心思思添

大宅

認識瑞士牛牛第二回

3G 終於發牌!

有隻幾落後 :1155
不過成交偏低..
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

男爵府

早晨各位.
唉....今日比建行拖累.慘

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

but 2342 dorp back to 1.9 now, which one is better?
原帖由 SY_YAU 於 09-1-7 10:14 發表
3G 終於發牌!

有隻幾落後 :1155
不過成交偏低..

伯爵府

PCCW recommend buy. 1/2 chance to rise to $4.5 in early Feb. As most of you know, they are under the process of privatization, if successful, it will most likely rise to $4.5 or above.

男爵府

今早一開市升250幾點.跟住倒跌50幾點.現在升幾點.

嘩.........2888渣打.......又升8元好勁呀.

大宅

認識瑞士牛牛第二回

原帖由 SY_YAU 於 09-1-7 04:25 發表
今周一所遺下的上升裂口,介乎15042至15128點,若日內不補回,這是大市發展的後患;今個月的股市宜在上半月先找到全月低點,下半月再飆升,基礎將更穩固。倘若上半月急升,恐怕將形成先高後低的格局。

有貨要走少少了!!! ...

睇個勢要補反個裂位....
希望補反先在上a!

首頁

尾頁

跳至