夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個朋友佢鍾意咗個男人,個男人亦都有意思想一齊,但我朋友佢未正式離婚,分居差不多一年,佢亦好坦白同個男人講咗曾經結過婚,但未有提及有個仔。我朋友佢現在都好煩,應該為咗自己將來幸福爭取,定還是長痛不如短痛,害怕傷多次?
我作為佢朋友都比唔到決定佢!
佢老公被狐狸精勾走咗,而佢亦好堅强地站番起來,我覺得個男人幾好仔,唔煙唔酒唔賭,未有老婆仔女,叫佢好唔好試下呢?
囝囝先係我至愛!

民房

你不如叫你朋友話埋比嗰個男人知佢有個仔先LA, 如果個男人介意既,佢自己會走LA, 唔介意既咁仲有咩煩喎, 唔通個男人介意自己有個仔, 但求一己私慾,連個仔都唔要咩

男爵府

我都同意 Casttle 的說法, 你叫你朋友老實 d 同個男人講左先啦 !

原文章由 Casttle 於 08-12-29 03:24 發表
你不如叫你朋友話埋比嗰個男人知佢有個仔先LA, 如果個男人介意既,佢自己會走LA, 唔介意既咁仲有咩煩喎, 唔通個男人介意自己有個仔, 但求一己私慾,連個仔都唔要咩 ...

複式洋房

我都覺得應該先同個男仔講佢有個仔先,如果個男仔介意,就咩都唔洗諗啦!

珍珠宮

一定要一早同個男人講有個仔!如果唔係最後會一團糟, 有啲男人唔介意, 但佢啲屋企人會介意!要小心!
好好過每一天......

大宅

如果唔同依家個男人講佢有個仔仔, 到時都會話你朋友騙佢, 到時咪仲傷, 除非你朋友放棄唔要仔仔的撫養權, 咁就可以唔講, 不過最好不過係坦白d會好d

翡翠宮

緣份到既時候你要阻都阻5黎既, 由得佢地順其自然咁發展啦
原文章由 心淡.宏 於 08-12-29 02:30 發表
我個朋友佢鍾意咗個男人,個男人亦都有意思想一齊,但我朋友佢未正式離婚,分居差不多一年,佢亦好坦白同個男人講咗曾經結過婚,但未有提及有個仔。我朋友佢現在都好煩,應該為咗自己將來幸福爭取,定還是長痛不如短痛,害怕傷多次?
...

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

探下佢口風 LOR...
係咁愛佢...咩咩個時都知佢係咪生過仔LA~多餘!!

各人喜好啦...有D 人真係會 CHOOSE 唔講自己生過, OR, 生左3 個話生左1 個..

都係睇過唔過到自己...

個人覺得, 生得出唔怕認~接受我要接受埋我的過去 EVEN 我的家人~

SEE~

別墅

不妨一試la...
但開始之前要你個fd同個男仔講清楚自己個情況先....
記住無一五一十告訴個男仔...
因為佢有權知ka...
會否開始一件事...
但若果個男你知道左都唔介意的話...
祝你個fd好好發展la...

首頁

尾頁

跳至