使用意見

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Udea 發表於 16-6-20 17:02
雖然冇得留言,mark名mark C 佢,咁多會員湧晒出黎,mark 唔切啊

佢企系出面,攞紙mark低我地啦

男爵府

回覆樓主:

串得制?

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Udea 發表於 16-6-20 17:02
雖然冇得留言,mark名mark C 佢,咁多會員湧晒出黎,mark 唔切啊

佢企系出面,攞紙mark低我地啦

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

milau 發表於 16-6-20 17:04
我知呀!30萬在BK濕濕碎啦!
咁點解因為此事被封?

會不會跟人在 PM 對鬧被禁言呢?公道來說,其實呢位叔叔在 BK 公開場合已經算有禮貌。

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:返左祖國呀

原帖由 kkaykaylam 於 16-06-20 發表
返左祖國呀
啊 嗰啲表面向祖國
但幾手準備嗰啲.....…

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

珊瑚宮

嘩, 620 , 歷史又一重要日子?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

超級版主

超級版主

回覆樓主:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6304667

首頁

尾頁

跳至