婆媳關係

跳至

首頁
12345...85

尾頁

男爵府

引用:99 知道係男孫後, 當然周圍講啦, 仲搵埋d

原帖由 smartpandagirl 於 15-07-31 發表
99 知道係男孫後, 當然周圍講啦, 仲搵埋d 咩風水師父幫我屋企睇風水, 同BB 改名等等, 其實我喺外國讀書真係 ...
一聽個風水師父講野就知一定係流架啦
有咩可能咩都咁啱,99係貴人,住99個邊先夾架

做埋依d野,99真係short上腦

大宅

MommyPanel勳章

回覆:我真係極度討厭我99, 俾我發洩下

十萬

男爵府

smartpandagirl 發表於 15-7-31 11:58
99 知道係男孫後, 當然周圍講啦, 仲搵埋d 咩風水師父幫我屋企睇風水, 同BB 改名等等, 其實我喺外國讀書真係 ...

哇...真係極品到...係我一定會舉家搬番外國唔比個孫99見, 鬼叫佢口賤!! 母雞生不出蛋, 仲要比酒樓部長聽到!!

公爵府

引用:99 知道係男孫後, 當然周圍講啦, 仲搵埋d

原帖由 smartpandagirl 於 15-07-31 發表
哇!比我已老死不相往來啦

子爵府

畀面勳章

smartpandagirl 發表於 15-7-31 11:58
嘩~~~
好精彩~

大宅

引用:Quote:原帖由 smartpandagirl 於 15-07-31

原帖由 Love_JVs 於 15-07-31 發表
一聽個風水師父講野就知一定係流架啦
有咩可能咩都咁啱,99係貴人,住99個邊先夾架
因為我外國讀書, 對風水真係唔識, 不過我知中國人都重視呢樣野, 咁我咪信信地囉… 但事後上網睇返好多資料先發覺係好奇怪! 神棍總有, 無諗過99 大拿拿拎10萬出黎做戲啫…

男爵府

其實一睇就知佢搵人扮架啦... 乜都係佢咁啱得咁橋? 佢真係痴線架, 俾我真係唔會再見佢... 睇過咁多JM既CASE, 你個個我堅頂唔順...

大宅

個風水師一講..我就估到目的何在~
您個低能99應該睇得太多tv,,入晒腦,,又黑錢又風水師~

littlesun    發表於 15-7-31 12:14

男爵府

smartpandagirl 發表於 15-7-31 12:10
因為我外國讀書, 對風水真係唔識, 不過我知中國人都重視呢樣野, 咁我咪信信地囉… 但事後上網睇返好多資料 ...
最頂唔順係佢完全唔識尊重人, 咩叫唔識生蛋既雞? 仲要大庭廣眾同係自己媽面前咁講, 又話自己洗黑$$, 完全係侮辱, 係樓主你真大方, 我冇可能當冇事發生過, 佢呢種人係格生前, 亦冇可能變!

大宅

引用:十萬

原帖由 angela96 於 15-07-31 發表
十萬
係呀!10萬呀!就係為左俾人做戲!!!

男爵府

引用:99+知道係男孫後,+當然周圍講啦,+仲搵埋d+

10萬 你99做咩停止食藥呀?

大宅

樓主不如搬去外國生,仲要長住,以後都唔洗見個變態99!

男爵府

真是PK到冇朋友,咩人黎?呃自己最親既人,要良好家庭人骨肉分離,好折墮

大宅

引用:Quote:smartpandagirl 發表於 15-7-31 11:5

原帖由 littlesun 於 15-07-31 發表
其實一睇就知佢搵人扮架啦... 乜都係佢咁啱得咁橋? 佢真係痴線架, 俾我真係唔會再見佢... 睇過咁多JM既CASE ...
唉, 我真係從小都無咩接觸呢樣野, 當年同老公結婚都係揀拍拖紀念日, 淨係知道中國人好重視, 所以風水師傅講我就信信地

男爵府

快點繼續寫, 呀仔已8歲, 中間實發生好多大事, 精彩到出得書

子爵府

你99 short 得好高關。白痴得佢啊!需唔需要咁樣去謀自己嘅孫。只會將自己既仔同孫越推起遠。遲早見都見唔到。點解有正常人唔做,做個痴線嘅。

大宅

樓主99不擇手段好癲呀

水晶宮

smartpandagirl 發表於 15-7-31 12:19
係呀!10萬呀!就係為左俾人做戲!!!
點解你99咁蠢呀?
佢堅持話係比左10萬睇風水咪得囉,唔洗爆響口話搵人扮風水師架,
咁低能,抵佢比人鬧.

伯爵府

開心吸收勳章

我都估到個所謂風水師係同你個賤99打龍通,但係無諗過係低能地用10萬

大宅

引用:快點繼續寫, 呀仔已8歲, 中間實發生好多大

原帖由 kisani 於 15-07-31 發表
快點繼續寫, 呀仔已8歲, 中間實發生好多大事, 精彩到出得書
我都覺得好精彩所以先想share 俾大家知何謂世間極品99

8歲的仔仔不是親生的, 算是“養子”(稍後分享), 自己生果個就歲半, 我當自己有兩個仔架

首頁
12345...85

尾頁

跳至