跳至

首頁

尾頁

別墅

如題。 我見到$,時間同埋地點(近屋企)都ok, 想幫囡囡報名, 有無媽媽參加過, 可否俾d意見!

http://wholeperson.org.hk/

大宅

我個女2.5時都參過,都不錯,個miss好有心機,係外藉人仕,我都讀咗一年,後來生多一個,實在沒有時間帶她去,所以沒有讀(因我不是住將軍澳),若你住附近,我覺得是一個不錯的選擇,又平

洋房

我個女最近參加過都幾好,miss好有心機。佢哋好滿,要快d報名

大宅

醒目開學勳章

judychanchan
你個囡參加那1個group, 我個囡現在12個月,我參加係6-11個月的堂,但好差

洋房

唔想小朋友太大壓力

囡囡12個月,參加係6-11個月的課堂,可能年紀不配合。我有位朋友讀幼兒入學班,聽講話幾好,個仔仔乖咗,我遲d也想報,等小朋友學吓紀律。我諗平平地,我要求不嚴格,唔想小朋友太大壓力。

複式洋房

師資唔得, 課室超細, 仲有個X姑娘成日在窗外監堂, 成日入來話d小朋友, 其實有家長係度, 咁係監住d細路定係監住個老師先?

禁止訪問

大宅

我亞 b 參加過 12-16個月music playgroup, 都係100元堂, 但係我哋都係第一次參加
評論唔到好唔好.
我淨係覺得好辛苦啫, 亞b依家14個月都未識行, 好多動作都做唔到, 去到就周圍爬, 淨係追佢己經好累啦

所以無再報啦, 等識行先再諗啦

洋房

見人見智啦

揀playgroup真係見人見智啦,有錢咩揀d大d,pro d,服事好d架囉,唔通去茶餐廳揾酒店服務咩,個世界好公平架。我的小朋友初頭參加唔習慣喊到死,就係個度d職員同老師支持我繼續參加落去囉,事實上啱啱帶小朋友上playgroup無經驗尤其是第一二堂,我個人就要d老師同d職員幫吓...

還有有d家長參加playgroup真係好唔識做,比d小朋友走來走去,又唔投入,大家都係家長,又唔好意思話佢,導師又唔意思話佢,真大哂咩。

首頁

尾頁

跳至