嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開新檔啦。

子爵府

11月媽媽飯局
~~~~~~~~

11月15日(星期四)
- tp
- 女人
- jinglongma
- longbma
- christine

11月23日(星期五)
- tp
- 女人
- jinglongma
- lmm
- longbma
- christine

BB三歲的媽媽入來傾下[part 13] old title (5個月....from shirleylee)

Birthday list
Jan 02 --Carmen
Feb 24 -- Milka
Mar 20 --Shan
Mar 26 --
瑤瑤 (yiubb)
Apr 05 -- Shirleylee
Apr 06 --
卓楠 (Shan)
Apr 06 -- yanyan(sweet2004)
Apr 12 – 以晴 (lmm)
Apr 12---朗希(longbma)
Apr 13 -- Cyrus b (小心女人)
Apr 16 ---凱蕎 (Amybb)
Apr 20----Charlotte (Bigtabo)
Apr 21 -- obi (tp)
Apr 23 ---
Michelle (Milka)
Apr 24 -- Hin Hin (kyy)

Apr 26 -- Hong Kong (Carmen),
Apr 26 --Hei Hei (Christine)
Apr 26 – Bo Bo (Shirleylee)

Apr 29--tp
Jul 20---Sy810
Aug 10 -- 祈祈
Aug 24--LongBMa
Aug 26 -- eden (Dianachau)

Sept 8 ---Dianachau
Sept 12--christine
Oct 26--kyy

Oct 28--sweet2004
Dec 07--
小心女人

[ 本文章最後由 tpmak 於 07-11-7 09:58 編輯 ]

子爵府

longbma,
我check 過, 上次飯局我冇收到你比番的錢.

子爵府

好麻煩,
現在最新的message係最後, 真trouble!

子爵府

昨天唔能夠陪obi番學, 點知學校補回升國旗, obi係唱歌時唔見有家人, 佢:-( :-( , 係其他同學仔的工人講比我工人聽, 昨晚放工回家, obi一見我, 就喊, 講冇人聽佢唱歌....

今天我又大頭蝦, 唔記得obi 今天學校有animal cat walk, 唔駛著校服, 冇提工人, 佢穿了校服回校, 今晚佢實投訴la!

真係要訓練下obi係AQ方面!

男爵府

哎呀..........乜bk變成錦既? 我老人家適應唔到d新野添
原文章由 tpmak 於 07-7-4 09:30 發表
好麻煩,
現在最新的message係最後, 真trouble!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

尋日舊TOPIC 出晤到, 真

男爵府

Tp:

小朋友少少事, 好CARE, 我地真係要用簿仔MARK 著。

原文章由 tpmak 於 07-7-4 09:35 發表
昨天唔能夠陪obi番學, 點知學校補回升國旗, obi係唱歌時唔見有家人, 佢:-( :-( , 係其他同學仔的工人講比我工人聽, 昨晚放工回家, obi一見我, 就喊, 講冇人聽佢唱歌....

今天我又大頭蝦, 唔記得obi 今天學校 ...

男爵府

我而家仲未睇得慣新板面..........好唔方便, 都唔知BK upgrade左d咩?
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

大宅

原文章由 小心女人 於 07-7-4 10:16 發表
我而家仲未睇得慣新板面..........好唔方便, 都唔知BK upgrade左d咩?

咪係, 好唔慣
No worry be happy

大宅

原文章由 tpmak 於 07-7-4 09:35 發表

今天我又大頭蝦, 唔記得obi 今天學校 ...

obi 真係感性, 可能女仔就更加sensitive :)

男爵府

kyy:

返英文開心嗎??

原文章由 kyy 於 07-7-4 10:59 發表

obi 真係感性, 可能女仔就更加sensitive :)

別墅

唉個bk攪咩鬼, 我d bookmark無晒, 攪了好耐先至搵到大家, send post用個"o左"字又會唔見緊幾句

[ 本文章最後由 dianachau 於 07-7-4 11:31 編輯 ]

別墅

tp,

obi好似唔夠安全感&別人的認同
真係要認真想想你99的問題有咩辦法攪攪佢

大宅

原文章由 chrisitne 於 07-7-4 11:15 發表
kyy:

返英文開心嗎??

返嘜鬼 佢病左呀, 咳到c c 下, 今日都重係屋企 未返過 :(

熹熹有冇掛住軒軒呀 ??

別墅

All,

我找左好耐先找回你們, 呢個晝面真係唔方便, 同賣之前d bookmark 全部都開唔到

別墅

All,

請問你們知唔知道邊處有又便宜的牛仔工人短褲買, 係用來忻忻結業禮表演, 因我唔想買太貴, 之後唔會再著, 因去toilet 唔方便

別墅

sy,
你可以先去花園街有間樓上出口bb衫店看看
個名好似叫"藏寶閣"or"珍寶閣"禁上下
另外花園街地面的出口店都好多時有小朋友工人褲買
有d褲襠仲有"bak"鈕, 去toilet都ok方便啦

原文章由 SY810 於 07-7-4 11:37 發表
All,

請問你們知唔知道邊處有又便宜的牛仔工人短褲買, 係用來忻忻結業禮表演, 因我唔想買太貴, 之後唔會再著, 因去toilet 唔方便

[ 本文章最後由 dianachau 於 07-7-4 12:00 編輯 ]

男爵府

sy, Diana:

無bookmark :cry:

男爵府

我地d大頭相好似扁左
今晚返屋企試下upload張新既大頭相至得~

首頁

尾頁

跳至