自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆:C6依個要求,其實我覺得好自私

咪比佢去囉
還點佢係屋k都唔幫手

禁止訪問

男爵府

咪肥媽媽 發表於 16-5-10 16:42
我C6返工係好忙,由朝早7點半出門口,通常都10點先返到屋企,而且得星期日會放下假

我就一個人湊兩個,啲 ...

係男人都想撇低老婆,自己去散心架啦

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

lazywife 發表於 16-5-10 17:25
一個人,不論男人女人。如果都係覺得壓力大,提出呢個要求,我都唔覺得係自私,呢個係一種俾自己走更遠路既 ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

yanie889 發表於 16-5-10 22:56
係男人都想撇低老婆,自己去散心架啦
我係女,不過掉返轉,係我成日撇低老公自已去散心

禁止訪問

男爵府

放鬆啲
工作上壓力真係好難排解
如果正經去relax我會比佢去㗎
等佢去完返嚟你先出聲話要放假叫佢湊仔囉

大宅

d仔女大左你又自己去旅行咪得囉,
一家人最緊要開心

珍珠宮

回覆樓主:

唔覺佢自私,你辛苦唔等於佢唔應該放假,佢都辛苦。兩公婆唔會計教咁多。

子爵府

唔覺有乜問題

珍珠宮

回覆樓主:

男人一個去旅行通常有古惑

男爵府

畀面勳章

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

咁佢返工都辛苦, 佢自己一個人靜靜地想休息亦無可厚非. 呢情況一向都係覺得邊個搵錢邊個話事. 下次咪到你去抖下.

我反而覺得要了解一下點解佢只想一個人出門, 同埋去邊度. 同埋屋企係咪有d 野令佢覺得返到屋企冇休息放鬆既感覺.

子爵府

如果係日本婆, 大部份都唔會阻佢, 仲幫佢執埋行李, 叫佢小心D呀..
不過你C6係去泰國呢D高危地方囉, 超擔心!!!
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如果覺得老公冇咩蠱惑嘢的話,我會俾,唔好太多日,小朋友都掛住爸爸。

不過我識人以前老公提出過同樣要求,仲要去兩星期,中間只係打過幾次電話返屋企,幾年後終於忍無可忍離婚啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會叫佢搵人湊小朋友,搵唔到唔去,搵到人湊既就兩公婆一齊去

侯爵府

放佢一日自己出去行下就得,仲要香港範圍
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

引用:我C6返工係好忙,由朝早7點半出門口,通常

原帖由 咪肥媽媽 於 16-05-10 發表
我C6返工係好忙,由朝早7點半出門口,通常都10點先返到屋企,而且得星期日會放下假

我就一個人湊兩個,啲 ...
唔係自私

比佢去

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係冇乜問題WOR
佢去完咪到你LOR!
GOOD IDEA!

首頁

尾頁

跳至