自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mimiso 發表於 24-5-18 15:51
呢間餐廳都食咗幾年,但D services 真係差,每次坐底要問佢比水,今次3个人,同佢講比幾杯水,唔知聽唔倒定 ...

無去好幾年
唔洗再去
真係唔掂

伯爵府

Aley1204 發表於 24-5-19 22:34
呢間嘢就算啦
幾年前去TKO嗰間食,碗甘筍餐湯好澀,所以我飲咗幾啖就無飲。之後有個waiter 問點解淨咁多, ...

一d 嫌意都冇,
仲要博咀反說 個客問題...
Hk 飲食業唔怪之得越黎越縮.

大宅

mimiso 發表於 24-5-18 15:51
呢間餐廳都食咗幾年,但D services 真係差,每次坐底要問佢比水,今次3个人,同佢講比幾杯水,唔知聽唔倒定 ...

最近去一次態度非常差,限時用非常差態度叫人走,上餐又黑面。又唔係平。無下次!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

前個牛扒係幾好食,之後叫個漢堡飽食,凍嘅,仲差個老麥

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

呢度有人問"咁你又去‘,佢嘢食係無之前咁好,但佢D cake 我哋都幾鍾意食,近近哋其他選擇又唔多,每次入去都抱住希望佢哋有改進,但差不多每次都失望,我問攞杯水嗰个應該係餐廳最高級職員因為只有佢唔洗穿制服

伯爵府

咁多食店執笠仲未知個死因

男爵府

Skytree1000 發表於 24-5-20 00:03
一d 嫌意都冇,
仲要博咀反說 個客問題...
Hk 飲食業唔怪之得越黎越縮.

係呀,我覺得佢好無禮貌同唔尊重個客

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊