自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

ApplePie_ellen 發表於 20-3-13 20:04
好,唔該你,不過旺角有點遠,我看看屋企附近有沒有

荃灣大河道卓悦都有 ,不如你講下邊幾區近你,直們自可報料話你知邊到有。

公爵府

ApplePie_ellen 發表於 20-3-13 18:43
自肺炎肆虐,一直努力搜購口罩。家有老父老母及幼女,實在不敢怠慢。而作為一個在職的單親媽媽,實在沒有時 ...

你一定要問多幾個賣家,有些賣家願意面交時才收錢。你不如趁今晚有空再揾下,看看有否合適的,趁星期六、日面交。
那些什麼先過數,一律不要信。
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

侯爵府

回覆樓主:

好明你感受!我都係主要為家人不停撲!
$200 一盒成人50 個你啱唔啱?
三月尾有貨。(我不是賣家)
可以代你訂,就你面交。
希望可以幫到你。

禁止訪問

子爵府

onlam2005 發表於 20-3-13 19:41
一定要面交,
細佬係fb揾到間kf94 30個$380,
約咗面交,係鴨脷洲新海怡(離地鐵好遠,幾荒涼下),仲要2-5 ...

即係約左出來no show? 事前俾錢?

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2757563700964400&id=489990324388427 你睇下啱唔啱?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小肉妹 發表於 20-3-13 20:25
淘寶都信得過嗎?我都想淘

依家都以經淘唔到喇! 只要有"口罩" 2個字, 已經唔俾你付款~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ApplePie_ellen 發表於 20-3-13 18:43
自肺炎肆虐,一直努力搜購口罩。家有老父老母及幼女,實在不敢怠慢。而作為一個在職的單親媽媽,實在沒有時 ...

我都差啲中招
咁你而家夠唔夠口罩用
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

DonnieBB 發表於 20-3-13 20:00
喺Bk 都要面交, 見有d放口罩開post, 係得一個post, 仲唔會面交,又或者要你先入錢, 好有可疑
...

早幾日呢度有一個一定要買唔知十合定一箱5000幾蚊
好多人都好醒目冇入到錢
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

係呢個時間呃人嘅,騙子!必有報應的

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢排我都有撲口罩, 主要係我一家三口, 同我媽咪同細佬, 姪仔用!

1月尾時候, 我都在FB訂咗3盒口罩, 當然到依家都無收到貨, 連whatsapp都block咗我, 相信已經被騙....好彩只係$220, 當係破財擋災..呃我錢佢一定有報應!

呢排我主力在BK 二手搵口罩, 好多時我用順豐, 都有面交, 總算順利, 收到貨!

你住邊區, 我有幼童口罩, 同成人都有, 我可以俾啲你用住先!

男爵府

支持你呀,我也是苦主,d人真係好衰,個騙徒仲要在BK搵食你在哪區呀?我比d口罩你呀,可以PM我如需要

大宅

有冇試過carousell 好多口罩
不過一定要面交同啱價
同一定要打開當面查收
重要睇埋買家comment

伯爵府

你住邊區?邊日區返工?大家幫你留意下,藥房真係周街都係

子爵府

你pm我,我送D 口罩俾你

翡翠宮

牛年勳章

唔係你蠢,係啲人賤!
呃埋啲咁既錢,就算發咗達都唔安樂!

水晶宮

C.Humphrey 發表於 20-3-13 23:47
唔係你蠢,係啲人賤!
呃埋啲咁既錢,就算發咗達都唔安樂!

Agree, 賺呢d錢、會有報應架
樓主買定布口罩啦、放假出旺角尖沙咀、而家唔追求咩3e啦、有好過無

大宅

周圍都有愛,仍然好多jm三唔識七都幫你,唔好咁灰,當比錢啲人執藥,佢地會有報應!加油

子爵府

winpoopoo 發表於 20-3-13 22:06
支持你呀,我也是苦主,d人真係好衰,個騙徒仲要在BK搵食你在哪區呀?我比d口罩你呀,可以PM我如需 ...

邊個?呃完你仲係bk搵食?

男爵府

ling426 發表於 20-3-14 00:32
邊個?呃完你仲係bk搵食?

佢呃完之後,就潛左水,之前個用戶名叫teslalover

首頁

尾頁

跳至