影視娛樂

跳至

首頁
23456...8

尾頁

公爵府

Rubik 發表於 19-10-26 14:46
好睇,狗血劇啱我靚仔到呢,d衫靚到呢

鄧倫確是
在我眼中, 香港的明星已無人能及了

公爵府

Rubik 發表於 19-10-28 12:24
呢套重回睇香蜜嗰種中毒狀態,太太太靚仔,我而家又成個腦都係佢,好辛苦呀返返下工係度傻笑
...

我都係,真係日思夜想,發夢也見到他

公爵府

whywhite22 發表於 19-10-31 10:31
鄧倫我只係睇過楚喬傳同香蜜,其他冇睇過。
鍾意鄧倫,但因為一向唔鍾意民初劇,所以冇開海棠。 ...

除了封神演義,其余的都睇了,不過他跟楊紫的配搭我覺得得係最投入感的,香蜜係最sweet最虐的

珍珠宮

bkfans123 發表於 19-11-1 07:05
鄧倫確是

本來柏海個look係我最愛的,而家比軒少超越咗,以前未播嗰時我冇一個預告係睇得哂,嗰36分鐘預告我開過幾次都係睇唔夠十秒就熄咗,實在娘到呢~而家真係估唔到咁驚喜

唉,睇埋呢套得返畢業季就冇劇喇,佢又好似唔多想拍呢d狗血偶像劇,第時套套都好似加油咁我真係唔多啱睇,咁後生應該拍多d偶像劇丫,橫掂再老多十年拍唔到架喇

珍珠宮

bkfans123 發表於 19-11-1 07:05
鄧倫確是

現今的香港明星已今非昔比了. 正統的演藝訓練太少, 所以年青的不懂演, 到他們懂得演就已經3, 40歲了, 真正輸在起跑線!
鄧倫是接受正統演藝訓練出來的, 加上他優厚的先天條件如外型及聲線等, 當然是香港明星難以相提並論的!

珍珠宮

Rubik 發表於 19-11-1 07:36
本來柏海個look係我最愛的,而家比軒少超越咗,以前未播嗰時我冇一個預告係睇得哂,嗰36分鐘預告我開過幾 ...

柏海和月軒都係我心目中的首選, 難以抗拒!
作為倫倫的粉絲, 2019是非常幸福的! 電視劇和綜藝不停播但也消耗了大部份的存貨了, 明年.....
咁加油我又OK喎, 只是話題性無咁高啫! 有時喜歡一個人都應該支持佢做佢喜歡的事嘅! 換個欣賞角度囉!

水晶宮

moniy 發表於 19-11-1 09:40
現今的香港明星已今非昔比了. 正統的演藝訓練太少, 所以年青的不懂演, 到他們懂得演就已經3, 40 ...
鄧倫外型及聲線真係希望多D好劇搵佢拍。

公爵府

本來柏海個look係我最愛的,而家比軒少超越咗,以前未播嗰時我冇一個預告係睇得哂,嗰36分鐘預告我開過幾 ...

我暫時都係走吾出旭風,旭風和錦覓係我至愛組合,亦是最感到sweet的一對
其他look我都全喜歡,基本上他穿什麼也是型
現在只知他正在拍電影,我想看他拍古裝劇

公爵府

moniy 發表於 19-11-1 09:40
現今的香港明星已今非昔比了. 正統的演藝訓練太少, 所以年青的不懂演, 到他們懂得演就已經3, 40 ...

你講得啱。國內藝人好多都係讀演藝出身,就是睇得陸劇多,已無咩興趣睇tbb嘅劇了
鄧倫真係好正,我覺得佢無大陸人feel,真覺得他是十全十美

珍珠宮

bkfans123 發表於 19-11-1 12:06

你講得啱。國內藝人好多都係讀演藝出身,就是睇得陸劇多 ...

其實依家年青一代的大陸人係好潮好in的! 始終大陸14億人口, 基數大, 要優質的以數量來講一定比香港多!
鄧倫自身條件好, 清秀而有貴公子氣質, 高廋腿長皮膚白, 加上樣子有特色, 又有專人幫佢做styling, 自然就無土味啦!

公爵府

moniy 發表於 19-11-1 15:50
其實依家年青一代的大陸人係好潮好in的! 始終大陸14億人口, 基數大, 要優質的以數量來講一定比香港多:happ ...

說得對
就以李現。李易峰 張彬杉都靚仔和型,但總有大陸feel

子爵府

虎到金來勳章

小加油同真朋友唯一既缺點係吻戲太少,肉又唔露。不過我有睇哂,真朋友感情線由頭虐到尾,小加油角色人物性格唔討好,雖然用電話聽心跳果度比佢電暈,同佳佳攬住喊果度好touching.

呢套戲D衫靚到呢~但鄧倫係要郁至charming

子爵府

虎到金來勳章

頭先講到離題,同意你既講法,鄧倫唔拍吻戲真係浪費!但橫睇掂睇佢而家套電影係兩個男人,應該冇吻戲。唔會有咁激啩!

珍珠宮

bkfans123 發表於 19-11-1 16:32
說得對
就以李現。李易峰 張彬杉都靚仔和型,但總有大陸feel

只能說呢幾位都不是我杯茶! 喜好嘅嘢真係各花入各眼!
我一向比較喜歡成熟型多D, 之前最喜歡霍建華同趙又廷! 有D大叔feel
因為自己都有番咁上下年紀, 唔係太接受到D十幾廿歲嘅小鮮肉呢D年紀真係做得我個仔呀! 而且男人真係成熟D至有味道!
鄧倫應該係近年我喜歡過的演員中最年輕的一個!
佢嘅氣質好特別! 可以好成熟, 但又有一份少年感! 總之就係令人好入迷啦!
加上佢係衝刺期, 好多作品, 好多活動, 比較活躍! 多D嘢追, 可以keep住無咁易冷卻!
霍同趙真係太少訊息, 令到fans熱情冷卻咗!

子爵府

虎到金來勳章

bkfans123 發表於 19-11-1 11:42
我暫時都係走吾出旭風,旭風和錦覓係我至愛組合,亦是最感到sweet的一對
其他look我都全喜歡,基 ...

第17-18集我以為穿越咗去香蜜有講鳯凰,有肉肉出場,仲有果滴眼淚(仲唔係錦覓真身,一片霜花咁凍?)

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-11-1 16:39
小加油同真朋友唯一既缺點係吻戲太少,肉又唔露。不過我有睇哂,真朋友感情線由頭虐到尾,小加油角色人物 ...

哈哈! 佢郁同唔郁我都覺得好charming! 中毒太深了

子爵府

虎到金來勳章

moniy 發表於 19-11-1 16:56
我一向比較喜歡成熟型多D, 之前最喜歡霍建華 ...

鄧倫真係可以係成熟男人又可以係可愛男孩子,所以媽媽粉女友粉經常切換
呢套戲絕大部份都係以女友粉角色嚟睇,因為真係好man!除咗佢嗲阿媽果幕。

珍珠宮

helenchanz 發表於 19-11-1 16:59
第17-18集我以為穿越咗去香蜜有講鳯凰,有肉肉出場,仲有果滴眼淚(仲唔係錦覓真身,一片霜花咁凍 ...

我一聽女主阿媽講古仔已經好想笑!
係拍完海棠至拍香蜜! 所以香蜜嘅鳳凰非鄧倫不可!

子爵府

虎到金來勳章

moniy 發表於 19-11-1 17:05
哈哈! 佢郁同唔郁我都覺得好charming! 中毒太深了

我睇小加油果陣,有幕佢瞓喺床度憶述佢死咗既阿爸,我淪陷於佢既美色冇留意佢講乜,無端端見佢講下講下流咗滴眼淚出嚟!震撼到呢~
内心戲真係做得好好!

公爵府

moniy 發表於 19-11-1 16:56
我一向比較喜歡成熟型多D, 之前最喜歡霍建華 ...

我已經係媽媽級喇鄧倫真係可以做我個仔嫁,我都吾好意思同任何人講我喜歡這個小鮮肉,他是我唯一現在喜歡的小鮮肉,我都鍾意d成熟型,如方中信,iron man這類型

首頁
23456...8

尾頁

跳至