自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:奇人奇事............我真係做唔出....(不喜勿插)

我唔會比囉。

水晶宮

畀面勳章

回覆:奇人奇事............我真係做唔出....(不喜勿插)

而家啲人覺得應該係親朋戚友夾錢俾佢哋結婚,而唔係自己出錢請人飲。cheap精一街都係,仲要奉旨咁。好恨嚟睇你啲狗男女結婚呀而家?儍儍地。?-(?-(?-(

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:;pppp:朋友wor~~

珍珠宮

畀面勳章

痴線

水晶宮

熱血金章

潮樓黎嫁, 呢期興呀

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

mouth:

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

籌

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

我會同佢講, 我驚我過錯數, whatapps你穩陣d:;pppp:

yumui61    發表於 13-6-21 18:02

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

so cheap ..

男爵府

拎張1000蚊放檯面影張相send比佢

1係入1000數比自己,影張過數紙比佢!

睇下邊個cheap D

寶石宮

怪事日日有

伯爵府

呢個世界咩人都有

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

今日我奶奶都接到個炸彈電話,條友超攪笑,事關係越洋請飲,佢同我家族無親戚關係,但要請哂佢地(大佬呀,幾十年無見就唔好炸人啦,仲要坐飛機去飲

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 shannnb 的帖子

agreemouth:

男爵府

回覆:suki2500 的帖子

禁止訪問

伯爵府

環保接龍勳章

引用:+++++++++網上見到A請飲,+A想寄帖比呢位友

原帖由 catcat2056 於 13-06-21 發表
網上見到A請飲, A想寄帖比呢位友人, 可惜友人話有事來不到, 話遲D請佢食飯補返數...A就叫友人將人 ...
咁都得?面皮真係十丈厚:;pppp::;pppp::;pppp:

大宅

吾得閒去飲,叫人銀行過數比人情?燒比佢就得!!!
欠份人情先夠錢找數呀?

大宅

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+catcat2056+於+13-06-21+發表

原帖由 joey1001_1001 於 13-06-21 發表
我會叫佢唔使咁麻煩,叫佢whatsapp張帖比我,跟住我就會whatsapp返份人情比佢。

...

伯爵府

點開到口呀 ?? 如果真心當人朋友既, 人地話有事黎唔到, 都唔好意思收人地人情啦 !!

首頁
12345...7

尾頁

跳至