婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如果係我,我唔同佢住亦唔使靠佢,我會行埋去同佢講:呀囡係我,我老公,重有公公婆婆心目中的而且確係金菠蘿, 至於係你心目中係乜我唔知,亦唔想知!

男爵府

回覆:我62咁樣話我個女(有D長)

好過份

大宅

如果我62咁同我講,佢唔使指意可以再見個孫

yi_arashi  me 2  發表於 11-11-21 19:14

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

JennyChiuKaYee 發表於 11-11-21 13:45
我唔會再生了,一個小朋友就夠了,下次佢再話我或者我個女,我唔會再同佢客氣,因為佢根本唔識尊重人,所以 ...

你可以點唔同佢客氣? 鬧返佢轉頭, 佢一句: 咁巴閉, 走! 你地係咪可以有能力即刻執嘢走呢? 唔得嘅, 只會令大家面左左, 心中有條刺. 奉勸你唔好意氣用事, 發難係要部署架. 一日未有能力搬一日都只能夠忍. 或者你都揾工, 快d儲到錢搬仲實際.

伯爵府

陪月勳章

你62有病,叫佢睇醫生

大宅

陪月勳章 畀面勳章

別墅

回覆:lovelycats1437 的帖子

別墅

回覆:tigercarmen 的帖子

你62真係好有問題喎,自己個孫都罵,駛唔駛重男輕女得咁過份呀?囡唔係人呀!!!!

大宅

你62有病燥狂症,小心佢會傷害bb呀!既然62唔like bb,如果下次再話你,你話bb無呢d爺爺,帶埋bb返外家住,你個c6一點都唔幫你,你無將來都會無地位,你要比顏色佢睇。

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

正一癲佬

大宅

畀面勳章

引用:Quote:JennyChiuKaYee+發表於+11-11-21+13:

原帖由 tantanmama 於 11-11-21 發表
你可以點唔同佢客氣? 鬧返佢轉頭, 佢一句: 咁巴閉, 走! 你地係咪可以有能力即刻執嘢走呢? 唔得嘅, 只會令 ...
同意!如果未可以搬走仲要一齊住,就得"忍"。如果唔係面左左仲難頂,到時只有難為了C6。咪當佢有病,自己時運高,乜都聽唔到。等到可以搬走嘅一日先一次過還番晒俾佢!

別墅

引用:Quote:JennyChiuKaYee 發表於 11-11-21 13:

原帖由 tantanmama 於 11-11-21 發表
你可以點唔同佢客氣? 鬧返佢轉頭, 佢一句: 咁巴閉, 走! 你地係咪可以有能力即刻執嘢走呢? 唔得嘅, 只會令 ...
你咁講都好有道理,等BB大D我就會出翻來做嘢,始終自己有份工有做嘢講句話都大聲D,呻完個心真系舒服好多,多謝曬你地的意見

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢有躁狂架

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

比著我真係好嬲,可以既話快d 搬走,唔好成日見到佢tim呀,教壞個bb~

男爵府

我反而好想知當個囡俾爺爺咁話,做爸爸嘅(即你老公)有咩反應?有無出聲?

別墅

引用:我反而好想知當個囡俾爺爺咁話,做爸爸嘅(

原帖由 puiyee_joey 於 11-11-22 發表
我反而好想知當個囡俾爺爺咁話,做爸爸嘅(即你老公)有咩反應?有無出聲?

...
c6無出聲,佢怕62架,佢只系系我手抱過bb,攬住bb食飯咯

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 wyeth冷知識勳章

你62同我62有D似..成日都大男人..99有D唔順佢意都鬧到飛起...
不過佢就好縱我個仔
縱到仲以為佢係BB咩都唔識咁...

如果可以快D搬...對住呢D人真係會痴線

男爵府

回覆 JennyChiuKaYee 的帖子

離晒譜呀! 咩金叵蘿,爛菠蘿!
佢自己又幾好呀? 好聽d就叫你老爺, 難聽d講句咪老野囉,
真係為老不尊, 教壞子孫!

禁止訪問

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

重男輕女

首頁

尾頁

跳至