夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 Candonmo 的帖子

我覺得你老公已經唔愛你 呢個係事實 你唔信你可以問下 你宜家係咪剩係想做爸爸
唔想做我老公!
我宜家經歷同你一樣 😕我地真係可以圍爐取暖

大宅

發表於 7 天前 |只看該作者
Candonmo 發表於 24-5-11 14:59
咁係好仆街
未發現前,食兩家茶禮,享受緊唔同女人既愛
又滿足自己偷既心理

同款,好想離開個人渣,但面對吾到子女

大宅

SUMSUM_88 發表於 24-5-11 16:46
佢想同你離婚,但而家只係為責任而留低,可能心底係抗拒,覺得唔係有老婆仔女,佢可以去追求愛情,可能佢想 ...

講就容易,除非吾一齊住,一齊住多少會見面,我都吾(emoji)處理雙面人,遲早痴線

大宅

流浪漢 發表於 24-5-19 23:12
回覆 Candonmo 的帖子

我覺得你老公已經唔愛你 呢個係事實 你唔信你可以問下 你宜家係咪剩係想做爸爸

可否預埋我,我也同款

大宅

jjhwong 發表於 24-5-14 02:40
可能佢已經吾愛左你好耐只不過當你未發現就繼續做戲,男人用下面諗野,有需要就同你做吾需要一定愛你。當 ...

我個有一半似你個又有一半似樓住個

我係3月在微信發現老公同另外一個有夫之婦嘅女人傾,內容大概係咁,老公同佢講十八年來從來都冇中意過我,係為咗責任先同我一齊嘅,佢話咁多年來都過得好辛苦,跟住又同佢講,你過得開心我就開心,你唔開心嘅話我都會唔開心㗎,跟住又講你係我心目中冇人可以代替,又話呃全世界嘅人都唔會呃你呢些,當時我睇到呢些對話真係接受唔到,原來咁多年來佢對我都係假的。過左幾日我終於忍唔住問佢,佢冇(emoji)認,我話我有證據佢先話傾解好平常姐,我就問佢你係咪從來冇中意過我,但係佢冇正面答我,就話我而家對你唔好咩,跟住我就話男女之間有咩好傾,你哋咁已經係精神上出軌了,唔通要上床才算出軌嗎,佢話我可以發誓冇做對唔住你嘅嘢。佢怪我,話有邊個夫妻分床瞓幾年又冇行埋。上個月開始我要求一齊訓,咁佢都肯,而家我哋一星期都有兩次行埋。但係佢哋仲有繼續傾,仲俾我發現老公發紅包520,1314俾佢,昨天仲約埋一齊食早餐,佢哋係一齊做嘢嘅,表面上佢對我好好。其實我想問下,如果佢唔愛我又點會同我行埋尼?而家我嘅心情好亂。俾我發現咗佢發红包之後連手機密碼都改了。

水晶宮

畀面勳章

已經不是e x不ex的問題
係佢已經不愛你
就算佢唔會同個ex再在一起
正常愛一個,點會不想有sex,仲要係男人

水晶宮

畀面勳章

聰媽媽 發表於 24-5-26 14:32

係人都知男人可以有性無愛

別墅

係男人溝女嗰陣都話唔愛個老婆㗎啦,你可以當佢講廢話
不過佢俾你發現咗,你仲同佢行埋,根本就冇後果可言,佢真係唔會飛咗個小三

大宅

jessychui 發表於 24-5-26 16:42
係男人溝女嗰陣都話唔愛個老婆㗎啦,你可以當佢講廢話
不過佢俾你發現咗,你仲同佢行埋,根本就冇後果可言 ...

我有諗過唔同佢行埋,但係唔同佢行埋的話即係俾機會佢去搵個女人。我而家要慢慢觀察佢,搜集佢證據先同佢表示

子爵府

咪傻啦!男人同雞都做得,唔通佢愛D雞?

男人同女人唔同,男人可唔需要有愛都做得,對佢地講,只係性慾發洩!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊