自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔會買
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

水晶宮

回覆樓主:

S牌個款唔靚,好多人話好舒服。幾次減價想試吓,都係揀唔落手

大宅

goo_littlebb 發表於 22-7-21 20:01
我好高, 但著呢D唔會腳板痛

我鍾意Fila,鞋剛一年,天天上班都是穿它,已著不到簿底鞋

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

couchpotatoes 發表於 22-7-21 23:01
我有筋膜炎,著第一對好舒服

前排好興嘅tiger鞋,姑奶話好著,但鞋底太薄,我行一陣已好痛

tiger着左日就長放鞋櫃

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

couchpotatoes 發表於 22-7-21 23:01
我有筋膜炎,著第一對好舒服

前排好興嘅tiger鞋,姑奶話好著,但鞋底太薄,我行一陣已好痛

Tiger、Converser布鞋、Adidas板仔鞋,三款都易襯的,後生時就冇問題,而家老咗對腳有投訴,足底筋膜炎、趾公對落嗰粒波子骨夾到痛、半夜小腿抽筋...
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

Nike厚底,AF1 shadow, 型好多,仲好百搭易襯

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

安格 發表於 22-7-22 08:30
我鍾意Fila,鞋剛一年,天天上班都是穿它,已著不到簿底鞋

Fila都多女仔著,我都想買但未睇啱,同埋感覺少女啲,我係大媽怕俾人望

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Giant 發表於 22-7-22 08:38
Tiger、Converser布鞋、Adidas板仔鞋,三款都易襯的,後生時就冇問題,而家老咗對腳有投訴,足底筋膜炎、 ...

著左好多年converse同埋婆仔鞋,款係多係靚,但有1日訓醒落地腳板痛,就知出事,因為呢啲鞋吸震唔掂會傷腳。之後多數都係著厚底波鞋,腳板無再痛了,當然都要睇款,真係要試。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

麻麻

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Giant 發表於 22-7-21 18:55
會唔會太Sporty? 返工襯Smart Casual的裙、褲掂唔掂?
掂,易配衣服

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

Giant 發表於 22-7-22 08:38
Tiger、Converser布鞋、Adidas板仔鞋,三款都易襯的,後生時就冇問題,而家老咗對腳有投訴,足底筋膜炎、 ...

5年前我著Converse布鞋3個星期就足底筋膜炎,幾耐先斷到尾。依家怕咗啦,都係着返啲保護足跟嘅波鞋穩陣啲,始終都唔係年青。
買Adidas ultra boost或s字頭波鞋

男爵府

會唔會太Sporty? 返工襯Smart Casual的裙、褲掂唔掂?

買sneaker 款既鞋,易襯衫。這兩款返工不適合呢!

大宅

goo_littlebb 發表於 22-7-22 09:02
Fila都多女仔著,我都想買但未睇啱,同埋感覺少女啲,我係大媽怕俾人望
...

過半百 無理過有無人望,都係波鞋,唔覺特別in,其實我是試了Sketches ,佢係美國牌子,所以上Amazon 看,發覺Fila 靚,全真皮又平,不用400
attach0/tmp/phpo0Gmbu

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔ok
款式唔掂

大宅

回覆樓主:

個款本身麻麻地

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我有對呢d,係好襯衫嘅,但覺得好重好攰
attach0/tmp/phpNIljJb
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

侯爵府

Giant 發表於 22-9-25 11:22
我有對呢d,係好襯衫嘅,但覺得好重好攰

呢款易襯但好硬唔透氣, 個人又唔sporty, 所以選擇布鞋

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

No

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agee 發表於 22-9-25 12:46
呢款易襯但好硬唔透氣, 個人又唔sporty, 所以選擇布鞋

係,又硬又重,都唔知點可以著嚟做運動
我貪佢唔入水,落雨著,但原來個底好跣的

琥珀宮

回覆樓主:

冇問題吖。

我本身買嚟日常與跳舞兩樣目的,所以一概買Nike波鞋,襟磨。

首頁

尾頁

跳至