跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: bb有無突然好癡身?

maggiechu & ww,

RE: 珍珠末
未試過呀! 嘗試下先!

尋日返pg問了廖太和其他媽媽, 佢話有d小朋友係唔需要瞓甘多! 瞓兩三個鍾就夠! 所以夜晚有可能瞓兩三個鍾就夠, 但因為濳意式係要瞓所以先keep住瞓! 其實好可能係想起身玩! 佢地叫我嘗試比水佢飲和換nappkin.....

伯爵府

好媽媽勳章

Carol,

我打左去健康院,同姑娘講左, 佢叫我帶bb返去check下喎,約左11月1號呀...

bb唔係要瞓多d既咩?2-3個鐘好少喎,我有俾水佢飲架,飲左會瞓番,但阻止唔到佢2-3個鐘醒既習慣啊.....

珍珠末聽講巧貴喎.....

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

珍珠未唔係巧貴咋, $240/6小樽 (余仁生)

大宅

ww,

icic... i went out to had dinner with my friend tonight and she said that try to give him more power milk (9 oz) first (i gave him 5 oz power milk + my milk b4 sleep). if he stills wake up and give him some water....he aldy ate 9oz..... let me see see him better then b4 or not tonight and will report to you tomorrow....

首頁

尾頁

跳至