婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

樓主, 睇佢講野應該係重男輕女, 借d 易發洩不滿喎.
我建議你地如果唔想再生, 就唔好俾佢知.
如果生, 就祝你好運;
如果又係女, 睇怕有排鬧都似.

公爵府

畀面勳章

我62咁樣話我個女(有D長)

你C6點講?

男爵府

回覆:我62咁樣話我個女(有D長)

冬天的味道

別墅

我地系同62.99.姑9.姑仔一齊住既,c6屋企人都無乜嘢,唯獨個62咁變態,可能系佢一直惡慣,所以全屋人都驚佢,個晚62話我BB系爛菠蘿,我c6一句聲都唔敢出,不過佢有接過BB自己抱,等我食完飯佢先食

別墅

回覆 回覆:2PGirls的帖子

我都有同c6講過佢老豆咁粗口又成日鬧99,第日我地個女有樣學樣鬧阿媽鬧嫲嫲咪死得!我地啱啱先遞紙輪公屋,唔知幾時先可以搬走啊

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

別墅

引用:樓主, 睇佢講野應該係重男輕女, 借d 易發洩

原帖由 gk678 於 11-11-21 發表
樓主, 睇佢講野應該係重男輕女, 借d 易發洩不滿喎.
我建議你地如果唔想再生, 就唔好俾佢知.
如果生, 就祝你 ...
我唔會再生了,一個小朋友就夠了,下次佢再話我或者我個女,我唔會再同佢客氣,因為佢根本唔識尊重人,所以我都唔使尊重佢

禁止訪問

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你62肯定有病,仲係好嚴重果種!
下次佢仲係咁鬧你個女,你唔使同佢客氣!
產到佢上天花板!

別墅

因為全職湊女,我習慣隔一段時間就帶阿女翻阿媽度住幾日再翻c6屋企,只要阿女翻來屋企一扭計,我62就肯定話:你幾時學得咁曳架,肯定系你婆婆縱壞曬你啦。我62連自己D外孫都系咁話,話外孫既爺爺嫲嫲教壞自己個孫,我真系幾服佢架佢D家教最好,好到D仔女成日鬧阿媽(我99):;pppp:咁唔識尊重自己個阿媽

侯爵府

可唔可以搬開住?或者返你亞媽度住呀?
見住個女俾人咁鬧真係好傷心,點都好唔關個bb事,我亦覺得你老公保護唔到你及bb囉,你老爺見個仔唔出聲一定以為講得好o岩,無人駁佢.
當時你老公講一句叫佢收聲或者唔好咁話bb都好呀,係bb都喊架啦,第日bb要爬要行時又話佢阻住哂?!!

翡翠宮

佢有病呀!

水晶宮

我都好憎人開口就鬧哂粗口,唔駛理62㗎,最緊要爸爸媽媽錫佢就得啦。
我地成日話個姨甥仔係金菠蘿,因為我地個個都好錫佢,但我妹妺反而唔
鐘意,佢話唔好俾佢以為自己真係金菠蘿,懶得戚添。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

樓主62係未有病架?我係樓主就會以後聽唔到佢講野,費事同佢打交道,能力許可早啲搬為上著,樓主bb而家可能仲細,未識野,到佢大啲學講野時,最怕一開口就xyz時都唔知點算!
I 大蚊豬   

大宅

認識瑞士牛牛第一回

禁止發言

大宅

神經架

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

如果係我62咁對我講我一定鏟到佢上天花板 !!

"係丫,我女係有寶丫,你有本事以後都唔好見,唔好抱佢囉~ 我都不知等左呢日幾耐丫!"
"你放心丫,到你第時百年歸老都唔好旨意我女會望你一眼丫~ "

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無家教.:;pppp::;pppp:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔止62有問題,仔女都有問題,個個都鬧個呀媽,第時你個女都有樣學樣鬧麻麻又鬧埋你,可以的話快d搬走啦。

yi_arashi  agree  發表於 11-11-21 19:13
典解茅lala又要禾千名

首頁

尾頁

跳至