自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

正呀我要睇
當年少不更事,兩性關係喺呢套戲獲益良多
但果時上網勁唔齊
好羨慕女主角之間嘅友情

大宅

回覆樓主:

個人中意睇欲望主婦多d

男爵府

我反而想重温 Ally McBeal.

男爵府

紅酒 發表於 24-4-2 20:08
不至於

呢個年紀外國人算keep得好
起碼無勁打Botox搞到變一孖潤腸嘴
叫人地做「阿婆」完全無D尊重女性,唔睇又要入來踩場。最討厭呢種男人

男爵府

_kapo 發表於 24-4-2 21:16
正呀我要睇
當年少不更事,兩性關係喺呢套戲獲益良多
但果時上網勁唔齊

我今晚先煲2集,邊睇邊回憶下自己做女時的愛情低能事

男爵府

canies 發表於 24-4-2 19:35
以前啲美劇冇咁顧住政治正確,四個女主角都係白人,亦都唔使一定要加啲同性戀伴侶落去咁麻煩。

另外個pos ...

American sitcom其實故事越簡單越生活化先可以做到咁多個seasons

宜家D後生都like睇呢D經典美劇,我女(高中生)煲friends煲到滾瓜爛熟

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

maozit 發表於 24-4-2 21:37
我反而想重温 Ally McBeal.

Ally Mcbeal迪士尼plus有啊~~

maozit    發表於 24-4-3 12:37

別墅

cheung2000 發表於 24-4-2 20:51
ajlt非常之爛,s1睇左一半,aidan出現後睇左幾集,中間skip晒,尤其是嗰個che真係難頂到爆
...

我初初睇AJLT S1睇咗一集已經頂唔順, 但有一次響飛機度睇咗S2 兩集又OK喎, 所以返屋企補返晒S1,2

複式洋房

估唔到已經廿年

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

當年個個星期六都追

男爵府

ganbare 發表於 24-4-3 10:50
當年個個星期六都追

琴晚我一口氣睇咗四集,搞到成一點鐘先瞓

當年呢套劇係所有fashion magazine必提呢4位女主角,集集D衫都係潮流指標,尤其Carrie。廿幾年後睇返都係咁正

https://www.tatler.com/gallery/sex-and-the-city-new-spin-off-best-fashion

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

分甘同味 發表於 24-4-3 11:12
琴晚我一口氣睇咗四集,搞到成一點鐘先瞓

當年呢套劇係所有fashion magazine必提呢4位女主角,集集D衫都 ...

我今晚copy 你,我會追番呀!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

cheung2000 發表於 24-4-2 20:51
ajlt非常之爛,s1睇左一半,aidan出現後睇左幾集,中間skip晒,尤其是嗰個che真係難頂到爆
...

che 同 maranda D 床戲想好噁心

已經定左第3個 season 唔會有che

珍珠宮

pi0219 發表於 24-4-3 11:40
che 同 maranda D 床戲想好噁心

已經定左第3個 season 唔會有che

一早就要cut啦,估唔到咁都可以有s3

aidan話要等個仔18歲先一齊真係o晒咀,成日為平權而加埋啲老套對白

其實拍完電影之後真係應該見好就收,留個美好回憶

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

cheung2000 發表於 24-4-3 12:52
一早就要cut啦,估唔到咁都可以有s3

aidan話要等個仔18歲先一齊真係o晒咀,成日為平權而加埋啲老套對白 : ...

又同 aidan 玩復合真係好悶, 真係無咩邊個比mr big 更適合carrie, 唔知係咪合約問題所以安排大人物過身, 真係好可惜.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊