自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hohoho2013 發表於 23-2-12 23:43
唔係掛耳,係入耳,好似藍牙嗰種,c6話$1980一對

戴得OK?同萬幾蚊吾知有乜吾同。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

natnatbaby 發表於 23-2-13 00:37
戴得OK?同萬幾蚊吾知有乜吾同。

ok,至少我唔使擘大個口嚨同佢講嘢
但政府配嘅如有問題,峰力唔會跟進,例如調教音量都要返政府幫你處理,應該都要政府安排時間,所以唔會即時處理到。

洋房

千祈唔好用EasyHear!
用料好CHEAP 但收你外國大廠價錢

子爵府

虎到金來勳章

iris007 發表於 23-2-12 19:21
可提供淘宝產品link 嗎

【淘宝】https://m.tb.cn/h.UA2idAN?tk=DTDodsXY7CP CZ3457 「未来客高端助听器年轻人无线隐形充电耳聋耳背老人专用老年人耳蜗」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

洋房

謝謝

民房

我係李嘉耀,任聾人福利促進會執行委員會多年,首先申明我和EasyHear 沒有任何利益關係!我的聽力程度在西醫來講叫做「全聾」即是比深度聽障更加嚴重。自小我已經開始用助聽器,至今超過五十年,大部分大牌子也用過。十年前,最大牌子也放棄了我,話我不會再聽得更好,最後我找到EasyHear , 一直用到現在,所以也希望能同大家分享下我的經歷:EasyHear 最幫到我是聽嘢聽得清楚,對完全失聰的人來說,特別是音樂,也特別是我要經常同人開會。EasyHear 減噪音效果非常好,在街上和開車時也可以對答。
少少個人經驗,作為一個用助聽器有豐富經驗的人士,希望幫到一些正在考慮的人。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊