自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 Charlotte_mom 於 09-4-27 12:24 PM 發表
杜拜咩名牌都有, 不過overall貴過香港(我帶左us$2000去幾乎無用過返黎!)
swarovaki唔係樣樣平, 建議你去香港既shop拎定本catalogue+price list, 去到續樣夾, 平既有7折, 唔平既同香港一樣, tiffany一樣, 拎定price l ...

係呀, unless 你撞正佢 sales, 否則真係冇咩野係會平過香港買.

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 EVA222 於 09-4-28 15:47 發表
侄仔係當地打工,佢話無乜野好買,最平買汽油.

最貴係水!!!

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係歐洲牌子底衫褲呀
咩牌子就唔記得了, 好似有princess tam tam, lajaby果d
原帖由 wimmie 於 09-4-27 10:37 PM 發表
歐洲牌子"爸爸 - what is it?

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

好似話要買 godiva~
同理一定要玩個沙漠單車~

首頁

尾頁

跳至