自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

回覆:用緊iphone6既 JM有無唔用機套

我買了兩個iPhone 6 cases。 一個有揭蓋卡通樣,可插八達通卡。另一個係薄的透明套,只套住機背。

最終都係用透明套,顯得部機最靚。

男爵府

我用愛麗絲夢遊仙境既套,又靚又輕

子爵府

我用bumper, 加玻璃保護貼

男爵府

引用:我用透明頂住先,之前有測試話IP6+同+6++都

原帖由 tabbysan 於 14-10-16 發表
我用透明頂住先,之前有測試話IP6 同 6+ 都好易爆mon。小心駛得萬年船
我都係,要慢慢搵個靚既

禁止訪問

引用:Quote:longyiu+發表於+14-10-16+12:33+我無

大宅

Lee119 發表於 14-10-16 12:15
搵左好耐都揀唔岩心水, 發覺唔用機套先係最靚, 有無JM都無用保護套

要用架, 唔用好冼手的, 好易跌爛的

子爵府

引用:我用bumper,+加玻璃保護貼

原帖由 tiffpman 於 14-10-16 發表
我用bumper, 加玻璃保護貼
我都係,唔會包實部樹,祼跑最靚、背位要全祼最完美

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

普通啦

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

侯爵府

我買咗個桃紅色有埋cover,因為真係怕跌爆

首頁

尾頁

跳至