夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

早前老公朋友生日,一大班人去佢屋企慶祝,因為我大感冒,就無去;老公返來話我知佢朋友既一位已婚女性朋友向佢訴苦,話同佢老公結婚8年好少行埋,婚前係amazing sex, 婚後開始少,佢同佢老公傾,佢話自己需求唔大,幾個月一次;佢話同佢想去輔導佢都唔肯,講到喊⋯⋯(我聽到呢度就覺得呢位小姐對你有興趣啦,傻佬!)呢位小姐首先係識我想我幫佢介紹工,common friend 但佢加我老公FB 都唔加我;
後來我老公都話覺得佢想同佢訓,俾好多signal 佢,又拉佢手話佢好funny , 好叻。
我老公同我講佢唔欣賞呢種人,已婚又係度周圍flirt。
我其實唔明佢係男人都得定想騎牛搵馬呢?我已經過時,真係唔明。
佢今日搵生日個朋友話聽日再出去食飯叫埋我老公
司馬超之心,路人皆知,依家真係咁架?

大宅

annchloe 發表於 24-3-25 16:12
早前老公朋友生日,一大班人去佢屋企慶祝,因為我大感冒,就無去;老公返來話我知佢朋友既一位已婚女性朋友 ...

呢家有女自動送上門, 叫你老公小心啲喇

la_source    發表於 24-3-26 14:40

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

呢d 「朋友」敬而遠之啦,仲有空研究咩心態。。。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

kwhkwh 發表於 24-3-25 17:49
呢d 「朋友」敬而遠之啦,仲有空研究咩心態。。。

佢係我老公best friend (男)既同事+朋友,我都要知道點架

男爵府

屋企食唔飽就想出去偷食, 其實一直以黎都係咁,
男人出去偷食, 女人比綠帽老公帶, 點會覺得而家先有?

大宅

owla 發表於 24-3-25 18:39
屋企食唔飽就想出去偷食, 其實一直以黎都係咁,
男人出去偷食, 女人比綠帽老公帶, 點會覺得而家先有? ...

但世界咁大,佢重搵過我幫佢搵工,又係好朋友既朋友,呢啲人既心態,我太落後啫。

子爵府

總之睇實老公

男爵府

回覆 annchloe 的帖子

你老公好吸引?

男爵府

不過你老公講得比你聽證明佢冇興趣、你可以放心

大宅

netbb 發表於 24-3-25 22:31

不過你老公講得比你聽證明佢冇興趣、你可以放心

係,佢都好坦白,我都好感恩。不過一個朋友咁,唔知再見面扮唔知定點。從來無啲咁猴擒嘅人出現過….

子爵府

畀面勳章

annchloe 發表於 24-3-25 22:40
係,佢都好坦白,我都好感恩。不過一個朋友咁,唔知再見面扮唔知定點。從來無啲咁猴擒嘅人出現過….
...

我明你呀
上年有個中學同學聚會,當中得我老公同幾個男同學。但全場只得我兩個女中學同學。。畢業後冇見過。

個女同學係我中學時好fd嘅。。佢都結咗婚。但竟然夠膽死同我老公同其他男同學仔講。話佢老公好多年都已經冇掂佢。。仲講到喊晒口咁。。當時仲飲緊酒。。好唔開心咁。。

我老公返到黎同我講 我都有d唔高興。心諗。。個女同學博乜呢?!

扮同情,唔熟唔食?!定真係咁傷心?!

但我覺得 身為女仔。
又乜理由同幾個男同學講埋d咁嘅野。。唔怕尷尬咩?!定佢想知男人心態係咩?!

自嗰次後 我老公自己都冇再同佢地出去了

侯爵府

陳小b 發表於 24-3-25 23:13
我明你呀
上年有個中學同學聚會,當中得我老公同幾個男同學。但全場只得我兩個女中學同學。。畢業後冇見過 ...

一個有貞節(唔好笑我守舊)既女人,點會同異性講話c6無掂自己架?點講得出口我覺得同性都講唔出口啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

free2020 發表於 24-3-26 00:54
一個有貞節(唔好笑我守舊)既女人,點會同異性講話c6無掂自己架?點講得出口我覺得同性 ...

x2
同同性都唔講呢d話題
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

一個有貞節(唔好笑我守舊)既女人,點會同異性講話c6無掂自己架?點講得出口我覺得同性 ...

食唔飽的人點會講貞節
餓狗搶屎點會理食野禮儀
逝去感情如何留得住?

男爵府

講得呢啲即係話畀人聽佢好苦悶囉,暗示你老公隨時可以上

男爵府

annchloe 發表於 24-3-25 22:40
...

恭喜你有位好老公, 不過都要小心, 始終意外無人知, 好多人話tbb膠劇, 現實係比膠劇更膠,卻係符合人性, 只係無人講

大宅

我都一樣,你唔係守舊囉…. 同性都難以啟齒啦(emoji)

大宅

kaman06 發表於 24-3-26 14:46
恭喜你有位好老公, 不過都要小心, 始終意外無人知, 好多人話tbb膠劇, 現實係比膠劇更膠,卻係符合人性 ...

多謝提醒, 要好好維繫感情(emoji)(emoji)

大宅

annchloe 發表於 24-3-25 16:12
早前老公朋友生日,一大班人去佢屋企慶祝,因為我大感冒,就無去;老公返來話我知佢朋友既一位已婚女性朋友 ...

好cheap, 送上門,條女唔方正
,我淨係諗到 ,佢咁喝,老公都長期唔掂佢,條女唔方正, 又乾又殘,送都冇人要。叫你老公唔好食垃圾, 正就唔洗周圍想請人食

大宅

annchloe 發表於 24-3-26 19:43
我都一樣,你唔係守舊囉…. 同性都難以啟齒啦(emoji)

其實女既咁講覺得奇怪,但男既亦唔小會咁講,可能只係目標唔同,呢個網都大把會pm 人(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊