夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

兩個月前發現c6玩wechat,佢同d女講自己冇老婆,冇女朋友,單身,同d女人既對話內容都幾曖昧,又交換左電話,跟住比我發現左,我喊住問佢係咪出面有第二個,c6話冇,我話我知佢玩wechat識人,佢就話唔玩,會删左去,我信c6,日日都偷偷check佢電話睇下佢有冇裝番,跟住今日我睇c6電話,發現佢裝番wechat,有個女人問佢番到屋企未,當時我真係喊晒問c6係咪又玩wechat,佢話冇,我叫佢比個電話我睇,佢就話只係想同人吹下水,話唔會同d女人有野,唔會同佢地拍拖,我同番c6講佢地對話既內容甘曖昧,甘都唔算有野,c6就話唔知我介意佢玩wechat,話我唔出聲wo,我真係好嬲,佢將d問題推晒比我,講到我容忍佢甘樣做,我話走,同佢分手,c6話唔再玩,會再删,其實係咪真係我太介意?jm門你地接唔接受倒你地既c6甘樣做?

男爵府

回覆:係唔係我太介意

咩叫單身???就這一個詞就接受吾到。即系當你透明?這不是介吾介意問題,似乎在這問題上,他吾不單不尊重你們這段婚姻,還有異心的舉動。

伯爵府

下,邊個女人都唔鍾意個男人花心啦!

睇緊d妳隻佬,話自己單身,擺明揾食免費餐!
過好,每一天!

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

嬲絕對正常!
狠狠地爆佢一鑊!
否則佢唔會驚!
只會食住你!

水晶宮

BK Milk勳章

應該一向都係咁
係你吾g

男爵府

winnielokyi 發表於 14-12-8 22:55
兩個月前發現c6玩wechat,佢同d女講自己冇老婆,冇女朋友,單身,同d女人既對話內容都幾曖昧,又交換左電話 ...
點解要問係你介意?有邊老婆得唔介意老公去溝女?你唔好俾D歪理洗你腦啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

喊,冇用。
先計下自己有乜條件再同佢傾!
Be strong

子爵府

絕對應該介意!你第一次發現已經喊哂,扮咩唔知你介意?仲要扮單身,賤男一名!

大宅

點會唔介意? 莫講話你c6講唔講係單身。依家d女夠膽死識埋人地老婆架啦,仲問個男人有無諗過離開個老婆,同佢一齊。當刻我都想問,係咪我太保守?依家d男男女女無哂傳統家庭觀念既?!好彩,個天永遠都天茫灰灰,俾個老婆發現到。真係好嬲,有想過打去鬧個女人添。 所以介意係正常,你唔介意即係話你唔緊呢隻佬,無愛了。

子爵府

想搵人吹水唔搵男人 定係佢chat親果d都係變性人呀? 唔係大聲就啱嘅

大宅

引用:兩個月前發現c6玩wechat,佢同d女講自己冇老

原帖由 winnielokyi 於 14-12-08 發表
兩個月前發現c6玩wechat,佢同d女講自己冇老婆,冇女朋友,單身,同d女人既對話內容都幾曖昧,又交換左電話 ...
你話同佢分手,其實結左婚未呢?

珍珠宮

引用:兩個月前發現c6玩wechat,佢同d女講自己冇老

原帖由 winnielokyi 於 14-12-08 發表
冇可能接受,第一次可以原諒,一次又一次!我會趕佢走!
橫掂訓係你身邊你都溝女,我唔會化時間去守住呢d男人

大宅

唔好意思,我從來都唔會比個老公食住!
如果比我知道佢咁,我一定唔會喊住同佢講!我要比佢知道我嬲會係點!
你喊住講,你老公就以為你好緊佢無咗佢唔得「就算係都唔可以表現出黎」

有第一次我已經會即走,點可能再有第二次!

珍珠宮

大宅

winnielokyi 發表於 14-12-8 22:55
冇的避㗎。

大宅

擺明有心呃你 有時我覺得女人無需要質問佢 你質問佢反而卑佢有左防範意識 果女人問得佢到到屋企未 好大機會佢地已經見過面

公爵府

梗係接受唔到啦~唔好話扮單身,就算表明已婚,但周圍撩女,攪曖昧,仲同人交換電話已經係死罪!

珍珠宮

問佢,調返轉你同人wechat,佢會點,代入角色諗下啦

侯爵府

引用:咩叫單身???就這一個詞就接受吾到。即系

原帖由 大C 於 14-12-08 發表
咩叫單身???就這一個詞就接受吾到。即系當你透明?這不是介吾介意問題,似乎在這問題上,他吾不單不尊重 ...
認同

大宅

引用:唔好意思,我從來都唔會比個老公食住!如果

原帖由 bocopo 於 14-12-09 發表
唔好意思,我從來都唔會比個老公食住!
如果比我知道佢咁,我一定唔會喊住同佢講!我要比佢知道我嬲會係點 ...
同意!如未婚就走吧!如已婚都唔可以太輕易就原諒,妳c6 似乎唔知錯,仲反問妳是否介意 真係腦生草!

首頁

尾頁

跳至