影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

htts 發表於 23-11-2 10:55
開左第一集,都ok 喎

金永大又係做呢d浮誇角色
佢上次同世經個套又係做明星又係浮誇style

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 23-11-3 15:29
路雲古裝應該唔開
呢套又穿越
等我開左diva先

diva好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

htts 發表於 23-11-2 10:55
開左第一集,都ok 喎

個頭開得幾好, 仲教左隻狗仔

珍珠宮

第4集麻麻地
死黎死去咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 23-11-11 18:01
第4集麻麻地
死黎死去咁

你好快喎

珍珠宮

想棄 都係麻麻地

水晶宮

親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 23-11-16 22:34
想棄 都係麻麻地

我都有這意思
[

珍珠宮

amychoi 發表於 23-11-17 08:01
我都有這意思

睇埋昨晚嗰集,男主個前度好煩(仲要唔靚),只係想知男主其實最終落唔落到手殺女主,因為男主話想知當年女主點解要殺佢,如果個原因係值得原諒,咁仲殺唔殺女主呢?
如殺,即係男女主一齊死哂?
如唔殺,咁男主係咪一直附身喺大明星身上?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

은우수호 發表於 23-11-17 08:58
睇埋昨晚嗰集,男主個前度好煩(仲要唔靚),只係想知男主其實最終落唔落到手殺女主,因為男主話想知當年 ...
男主話想知當年女主點解要殺佢〉〉我唔明男主執念係咩? 當年女主就係想殺佢為父母報仇, 呢點男主知架, 點解後來真係被殺就無法釋懷呢?

我睇網上見有人話古代女主殺左男主後跳海無C到, 之後發覺自己 有左男主BB, 所以有生存動力, 但生左個小朋友後, 掛念男主和後悔殺左佢, 所以最後都係C左. 現代男主係古代男女主嘅小朋友嘅後代, 所以同女主同姓, 姓韓.

珍珠宮

amychoi 發表於 23-11-17 08:01
我都有這意思

唔知殺黎殺去到幾時
好似要死十萬次咁

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-11-17 10:49
男主話想知當年女主點解要殺佢〉〉我唔明男主執念係咩? 當年女主就係想殺佢為父母報仇, 呢點男主知架, 點 ...

咪係, 為左報仇囉! 男主真係覺得自己好靚仔唔使死。

第二段真係唔講唔知喎!
[

珍珠宮

htts 發表於 23-11-17 10:49
男主話想知當年女主點解要殺佢〉〉我唔明男主執念係咩? 當年女主就係想殺佢為父母報仇, 呢點男主知架, 點 ...
原來如此, 但現代男主大明星係佢哋嘅後代, 有少少奇怪feel.

喺古代, 男主真係好鍾意女主, 所以放唔低女主殺死自己呢個事實, 佢係想知個原因令自己死心, 然後先願意離開塵世.

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 23-11-17 11:00
咪係, 為左報仇囉! 男主真係覺得自己好靚仔唔使死。

第二段真係唔講唔知喎!
我只覺得佢成日都沉鬱樣.

第2段我網上睇架, 唔知真假. 但D 人話漫畫係BE媧。

寶石宮

은우수호 發表於 23-11-17 11:07
原來如此, 但現代男主大明星係佢哋嘅後代, 有少少奇怪feel.

喺古代, 男主真係好鍾意女主, 所以放唔低女主 ...
我都覺得 佢愛女主, 否則一個殺自己嘅人, 點會放過佢丫. 但我覺得女主殺男主唔奇怪, 男主應有晒心理準備啦. 不過古代到底發生咩事, 可能要睇落去先知.

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-11-17 11:37
我只覺得佢成日都沉鬱樣.

第2段我網上睇架, 唔知真假. 但D 人話漫畫係BE媧。

佢個人好似無咩表情的, 來來去去都係果幾個。

htts    發表於 23-11-17 11:56
[

珍珠宮

htts 發表於 23-11-17 11:40
我都覺得 佢愛女主, 否則一個殺自己嘅人, 點會放過佢丫. 但我覺得女主殺男主唔奇怪, 男主應有晒 ...
古代嗰part我有少少飛嚟睇,
好似男主本身都想死, 係因為女主, 男主就有咗生存動力.
當佢想生存, 但女主就殺咗佢, 都幾大諷刺.

寶石宮

은우수호 發表於 23-11-17 11:43
當佢想生存, 但女主就 ...
男主本身都想死, 係因為女主, 男主就有咗生存動力.
當佢想生存, 但女主就殺咗佢, 都幾大諷刺〉〉都係嘅, 好似俾人玩咁。

水晶宮

親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-11-17 11:43
當佢想生存, 但女主就 ...

其他男主都有責備自己殺人的
[

男爵府

第一集我分開左幾次來開都睇唔晒, 要棄....男角既演技已經唔喜歡, 加上女角個樣唔討好....

琥珀宮

andyan324 發表於 23-11-16 22:34
想棄 都係麻麻地

我都覺

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊