單親天地

跳至

首頁
34567...43

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

ChammyMAMA 發表於 13-5-9 11:30
係架,有時d人讓比火姐,我都會話唔洗,企一陣咋嘛,我同火姐講,對腳唔用就廢架喇

...
如果係小朋友我見到都吾會讓wo
除非係有家長抱住佢地瞓左果d 啦
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

BB200200 發表於 13-5-9 11:28
呢度講呢到散
有時讓比佢地都唔坐

我咁少七街都試過
仲見過有個大肚婆有單位都唔坐.c要痴字老公企
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:wayso+發表於+13-5-9+11:25+至憎講咩

原帖由 BB200200 於 13-05-09 發表
佢地心口就係想老馮
呢d咪無文化囉

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

琥珀宮

BB200200 發表於 13-5-9 11:30
要人專重 "你"先專重人
我好憎呢 d pk
...

有一下真係好想開口話返佢

不過算

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 13-5-9 11:28
咪係 law
講真我見到真係公公婆婆大肚婆果d 會讓丫..但問題我見到先得嫁

佢越講我越唔讓添呀,仲會講埋比佢知咬我食呀
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

引用:Quote:BB200200+發表於+13-5-9+11:28+呢度

原帖由 wayso 於 13-05-09 發表
我咁少七街都試過
仲見過有個大肚婆有單位都唔坐.c要痴字老公企
...
早幾日公海有個舖係有個小氣男,影個女人相,話人唔讓個位比佢同老婆坐埋一齊

琥珀宮

ChammyMAMA 發表於 13-5-9 11:32
仲要影人相話人唔讓座比佢,同d港女有咩分別呀
我就係怕俾人影咪冇出聲 law
嘩..家下幾多判官先得嫁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

ChammyMAMA 發表於 13-5-9 11:28
阿靚本身好後生架,望落去我仲老過佢

真係架唔怪得有人唔放過佢啦

琥珀宮

wayso 發表於 13-5-9 11:34
佢越講我越唔讓添呀,仲會講埋比佢知咬我食呀
我冇理佢繼續瞓咋

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+wayso+於+13-05-09+發表至憎

原帖由 ChammyMAMA 於 13-05-09 發表
仲有d大肚婆呀,公海都成日有呢d人架
如果好攰想有位坐我會搭巴士或者的士絕唔會寄望有人讓座俾抱住豬仔訓左覺既我

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-5-9+11:30+係

原帖由 yfceo 於 13-05-09 發表
如果係小朋友我見到都吾會讓wo
除非係有家長抱住佢地瞓左果d 啦
係呀,火姐都唔洗啦,多數坐地鐵先企,巴士通常有位坐架,地鐵都唔企好耐,所以我叫火姐企下,條友又好衰架,最鍾意坐關愛座,我話有大把位,關愛座留比有需要人士啦

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-5-9+11:28+阿

邊個唔放過佢呀.....................除左你之外

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

ChammyMAMA 發表於 13-5-9 11:34
早幾日公海有個舖係有個小氣男,影個女人相,話人唔讓個位比佢同老婆坐埋一齊

...

想冷街有位坐,打的啦

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

yfceo 發表於 13-5-9 11:26
全程冇張開眼睇過佢..但聽聲似係5十幾歲果隻
我心諗...
佢地都有病 唔比人用手機睇野
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-5-9+11:32+仲

原帖由 yfceo 於 13-05-09 發表
我就係怕俾人影咪冇出聲 law
嘩..家下幾多判官先得嫁
係啦,d人超變態,一陣話你蝦老人家,頂

琥珀宮

fiona920 發表於 13-5-9 11:37
如果好攰想有位坐我會搭巴士或者的士絕唔會寄望有人讓座俾抱住豬仔訓左覺既我

...

讓俾你係人情

吾讓係道理

大家都係比咁多車錢..自己又早上車過你...點解要老馮

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-5-9+11:28+阿

真架,信我

琥珀宮

ChammyMAMA 發表於 13-5-9 11:37
係呀,火姐都唔洗啦,多數坐地鐵先企,巴士通常有位坐架,地鐵都唔企好耐,所以我叫火姐企下,條友又好衰架 ...
係咪貪關愛座有顏色吾同d 呀
我發覺hk 整關愛座真係冇乜人會理...d 人照坐小朋友吾計都大把人坐左落去

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

wayso 發表於 13-5-9 11:26
呀靚都講過呀,但佢剪完後生幾年,我驚無佢咁正,仲老多幾年呀頂
唔好剪, 留個小甜甜個2條辮
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 13-5-9 11:39
讓俾你係人情

吾讓係道理

我讓坐好睇心情有d c 老野似老賣老仲霸尖添呀

首頁
34567...43

尾頁

跳至