家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

咩都有可能, 大上大落就係日日O係股市場上發生, 一定要上 $4 ~~ 明天就要向住 $ 4 進發

原帖由 fc1668 於 09-9-2 21:49 發表
諗下都得掛[email=~~67@4蚊~~~~

男爵府

810可止係敗家仔, 我諗 810 中左豬流感, 呀..唔係, 而家應該係中左沙士至真, 呀...都唔係, 佢應該係 鬼上身至真.

原帖由 uniQueB 於 09-9-2 22:05 發表

soli..我啲表達能力差 佢意思係希望最後#67唔會好似#810咁咁..咁敗家~

大宅

原帖由 lky2008 於 09-9-2 21:42 發表
I IN 67 at 3.14 today. Don't know what can be done! Should I listen to Miss 5's advice and just sell it at 3.2 or let it rise a bit more?

Now my 1044 and 67 are still big crabs.

除咗單收購 一路啲消息都唔太差吖 真係神經刀

男爵府

無錯~唔係未見過架!!!不過未發生係67上姐~
原帖由 may05g 於 09-9-2 22:06 發表
咩都有可能, 大上大落就係日日O係股市場上發生, 一定要上 $4 ~~ 明天就要向住 $ 4 進發

男爵府

本.............:;pppp: 無
原帖由 uniQueB 於 09-9-2 21:55 發表

大馬本厚即日鮮和味 = apsm

侯爵府

2024年龍年勳章

原帖由 uniQueB 於 09-9-2 21:39 發表

你諗住買好多溝? 溝完可唔可以低多1蚊?

低唔到1蚊呀,低5毫子度啦,不過諗住升嘅,就放咗平入嗰d先囉,你幫我諗吓應唔應該溝?我第1轉係$11.70(2)$11.04(3)$10.88

別墅

lau ,

我都睇你架咋, 記得走時通知聲呀 , 唔好食蕉食蔗啦, 我地齊齊食燕窩
原帖由 lau 於 09-9-2 18:29 發表
睇埋呢2日先, 食蕉食蔗睇佢....

大宅

原帖由 may05g 於 09-9-2 22:14 發表
810可止係敗家仔, 我諗 810 中左豬流感, 呀..唔係, 而家應該係中左沙士至真, 呀...都唔係, 佢應該係 鬼上身至真.

總之你就係指呢支810號籤解曰:百病纏身 無藥可救啦~

子爵府

原帖由 may05g 於 09-9-2 22:06 發表
見@4, 簡直一天光晒, 到時我會即刻獎勵自己辛勞....

伯爵府

lau,

你好似$1.04買左#82, 今日升到去$1.18, 你放左未呀!

原帖由 lau 於 09-9-2 22:32 發表

別墅

我係後期先入呢隻 67 架, 所以冇你地咁高 in@ 3.26 , 前日 @3.46 走左啦, 今日見佢跌都唔想再 in, 唔係對佢冇信心, 係覺得有錢買第二隻仲好過日日坐過山車, 好鬼驚 ~~~
原帖由 @bear 於 09-9-2 20:28 發表

你就溝得過啦!如果我$3.03溝完,都要$3.45呀!都唔知溝唔溝好呀,我又想溝安踏喎!

子爵府

原帖由 蘑菇 於 09-9-2 22:35 發表
lau,

你好似$1.04買左#82, 今日升到去$1.18, 你放左未呀!
昨日放鬼左, 又賺少左, 唔好提.... 突然痴起條筋升咁多....剩返1.2個D又未到價, 升1.3就放...

男爵府

4.....4...4.....444444444你係邊呀
原帖由 lau 於 09-9-2 22:32 發表

伯爵府

呢隻野我玩過2轉, 賺左幾千, 都幾好炒架!

原帖由 lau 於 09-9-2 22:40 發表
昨日放鬼左, 又賺少左, 唔好提.... 突然痴起條筋升咁多....剩返1.2個D又未到價, 升1.3就放...

別墅

真係俾你笑死 ~~~或者有條陰濕男虫
原帖由 lau 於 09-9-2 21:07 發表
食完飯可以上來再吹水, May05g 想激到你爆血管.....

廿廿, 我終於諗到點生女, 成日想講, 而家先記起, 就是男虫游得快過女虫, 所以在排卵前幾日做, 等D男虫搵唔到卵子, C快D, 然後到女虫游上來, 遇岩卵子出來, 就大 ...

子爵府

原帖由 蘑菇 於 09-9-2 22:43 發表
呢隻野我玩過2轉, 賺左幾千, 都幾好炒架!
我都覺得幾好炒, 諗住今日跌, 可入貨, 點知無機會, 而家買重左隻#3998, 而家等佢上1.3, 呢排見佢徘徊呢D價好耐, 下星期四除淨, 快D上多D比我食胡....而家好似打緊麻雀, 最好食爆棚....

大宅

原帖由 @bear 於 09-9-2 22:24 發表

低唔到1蚊呀,低5毫子度啦,不過諗住升嘅,就放咗平入嗰d先囉,你幫我諗吓應唔應該溝?我第1轉係$11.70(2)$11.04(3)$10.88

你好重手喎 我初下股海 唔好介意我亂噏.. 我唔會溝喇 佢呢輪day high都做到10.2x↑(除咗星期一 但係都有10吖) 除非你好鬆動 唔介意必要時要等會"扎"再多嘅$

侯爵府

2024年龍年勳章

原帖由 uniQueB 於 09-9-2 23:04 發表

你好重手喎 我初下股海 唔好介意我亂噏.. 我唔會溝喇 佢呢輪day high都做到10.2x↑(除咗星期一 但係都有10吖) 除非你好鬆動 唔介意必要時要等會"扎"再多嘅$ ...

thanks!咁我睇吓聽日仲有冇其他吼吓先.

首頁

尾頁

跳至