潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇 jm 或者大家嘅老公戴緊深潛呀?
可以影幅相嚟睇下戴上手大隻嗎?
同埋隻錶邊度買,有幾折呢?
求賜教

瑪瑙宮

畀面勳章

引用:有冇+jm+或者大家嘅老公戴緊深潛呀?可以影

原帖由 BB.com 於 14-07-22 發表
有冇 jm 或者大家嘅老公戴緊深潛呀?
可以影幅相嚟睇下戴上手大隻嗎?
同埋隻錶邊度買,有幾折呢?
周大碌95折

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

同 GMT 差不多大,但厚身 d & 重 d
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

引用:同 GMT 差不多大,但厚身 d & 重 d

原帖由 esmehouse 於 14-07-22 發表
同 GMT 差不多大,但厚身 d & 重 d
gmt 我戴就ok,但深潛好似大啲唔該你

子爵府

引用:Quote:原帖由 BB.com 於 14-07-22 發表有冇

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-07-22 發表
周大碌95折
95折 thanks

首頁

尾頁

跳至