網購天地

跳至

首頁
45678...23

尾頁

子爵府

回覆:do-re-me 的帖子

好靚

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

第一次見

水晶宮

用左一年啦 係asos買...好令。

大宅

引用:回覆+豬仔霖媽媽+的帖子請問香港有無得賣呢

原帖由 alicegoh78 於 14-04-01 發表
回覆 豬仔霖媽媽 的帖子

請問香港有無得賣呢?
唔知呀

翡翠宮

回覆:魔法梳

Interesting

大宅

我喺中環啲salon見過,但成200幾蚊!

水晶宮

育兒性格勳章 想生BB熱投

Have a Prosperous Life!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:我係759 賣化妝個到有架20 幾元,不過made

原帖由 annlee 於 14-04-01 發表
我係759 賣化妝個到有架20 幾元,不過made in china ,好過淘呀,我都係bk 二手買咗佢話台灣但我覺得淘寶貨 ...
759那個你買了嗎?好用嗎?梳的時候有無kick住架?

Kinglong

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:用左一年啦 係asos買...好令。

原帖由 shannnb 於 14-04-01 發表
用左一年啦 係asos買...好令。
梳完係咪真係好滑架?真嘅話咁護髮素都慳唔少

Kinglong

子爵府

回覆:littlesheep123 的帖子

thx

水晶宮

Kinglong 發表於 14-4-1 12:03

好貼好滑,

我同另一半梳, 佢話我搞到佢個頭好貼。
hahahahaha

水晶宮

Kinglong 發表於 14-4-1 12:03

我覺得主要係, 平時長髮唔多梳到頭皮..
呢把好可以梳到個頭皮好舒服。

伯爵府

引用:Quote:Kinglong 發表於 14-4-1 12:03 梳完

好貼好滑,

咁搞笑

Kinglong

大宅

BK Milk勳章

用左會唔會可以唔駛做負離子架?
好想試~

伯爵府

引用:Quote:Kinglong 發表於 14-4-1 12:03 梳完

好貼好滑,

Tangle Teezer | Tangle Teezer Compact Styler Professional Detangling Brush at ASOS - http://m.asos.com/mt/us.asos.com/Tangle-Teezer-Compact-Styler-Professional-Detangling-Brush/rzra1/?iid=1210294&SearchQuery=tangle&Rf-700=1000&sh=0&pge=0&pgesize=50&sort=-1&clr=Blackpink&mporgp=L1RhbmdsZS1UZWV6ZXIvVGFuZ2xlLVRlZXplci1Db21wYWN0LVN0eWxlci1Qcm9mZXNzaW9uYWwtRGV0YW5nbGluZy1CcnVzaC9Qcm9kLw.. 這個是嗎?

Kinglong

伯爵府

http://m.asos.com/mt/us.asos.com/Tangle-Teezer-Compact-Styler-Professional-Detangling-Brush/rzra1/?iid=1210294&SearchQuery=tangle&Rf-700=1000&sh=0&pge=0&pgesize=50&sort=-1&clr=Blackpink&mporgp=L1RhbmdsZS1UZWV6ZXIvVGFuZ2xlLVRlZXplci1Db21wYWN0LVN0eWxlci1Qcm9mZXNzaW9uYWwtRGV0YW5nbGluZy1CcnVzaC9Qcm9kLw

Kinglong

伯爵府

Kinglong

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Kinglong 發表於 14-4-1 12:01
759那個你買了嗎?好用嗎?梳的時候有無kick住架?我無買呀我個把係bk 二手到買我覺得係淘寶貨羅,我都想試正貨

大宅

我都買左正版,係英國網站買lookfantaxxx 買free shipping ~$120港紙左右!宜家囡囡扎辮無再叫痛叫救命
我諗係關d齒長短不一原理~唔曉甘多!囡囡宜家仲成日自己對住塊鏡係甘梳,話用天使梳用得多佢會變到公主甘靚超傻豬

mypineapple  呢把好靚呀  發表於 14-4-3 00:12
JoannaD  依個款超靚  發表於 14-4-2 19:43

水晶宮

Kinglong 發表於 14-4-1 12:47
Tangle Teezer | Tangle Teezer Compact Styler Professional Detangling Brush at ASOS - http://m.asos.c ...

Yes

首頁
45678...23

尾頁

跳至