親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次去和歌山,原來這兩個站都有D距離,請問哪個站附近較多野行/睇? 因為早機到,未有得CHECK IN 住,要搵地方HEA,再決定BOOK邊度嘅酒店。我地將會係關西機場去和歌山,逗留兩日就搭JR/南海鐵路去難波,仲未摸清楚和歌山嘅路線,機場去和歌山好似兩度都要轉車。請指教,謝謝!

大宅

lion 發表於 24-5-14 23:46
第一次去和歌山,原來這兩個站都有D距離,請問哪個站附近較多野行/睇? 因為早機到,未有得CHECK IN 住,要 ...

和歌山市駅附近係咩都冇,對面有間便利店,我啱啱住過樓上間酒店都只係為第二日攞車方便,如果你唔係自駕咁應該和歌山站會好啲
attach0/tmp/phpMQvBMC

大宅

回覆 hellotop 的帖子

多謝回覆! 我就係諗住住LEE間酒店 下面個商場無野行? 見AGODA D人留言話在車站樓上,樓下有超市便利店 藥妝店STARBUCKS 以為旺D!我地係諗住到和歌山第二日先租車,方便去白濱一帶,我見兩邊車站都好似有得租車。

大宅

lion 發表於 24-5-19 17:01

多謝回覆! 我就係諗住住LEE間酒店 下面個商場無野行? 見AGODA D人留言話在車站樓上 ...

咁就冇乜所謂啦咁佢係車站樓上係好方便的,跟住出洒店直行去toyota攞車,個商場好細,基本上冇乜嘢行的,不過我係夜機先到,第2朝就走,都冇詳細行的
attach0/tmp/phpZjrYGM

大宅

收到 !謝謝回覆!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊