親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

seaheart88 發表於 24-2-2 07:21
400。。。。
其實落order嘅時候,估唔到啲份量都幾夠食,所以個意粉其實我哋幾乎冇食打包咗。。。如果叫少 ...

抵食

係咪喺大眾點評買呢個套餐?

珍珠宮

seaheart88 發表於 24-2-1 20:36
另外一間喺聖誕節前食嘅餐廳。。最後一張圖片有餐廳名

好靚呀

舊牛油好Q

食物好味嗎?請問價錢及地點?

瑪瑙宮

大廚勳章

yiu_mimi 發表於 24-2-8 13:14
好靚呀

舊牛油好Q

味道同服務OK啊,不過上菜就慢啲。。。

我哋食咗四舊水。。。不過其實嗌多咗。。。個意粉冇乜點食打包走咗,因為太飽
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

babyislove 發表於 24-2-2 12:22
抵食

係咪喺大眾點評買呢個套餐?

我冇叫大众点评嘅套餐,因為佢多數有牛肉我唔食。。。所以我哋散叫

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

seaheart88 發表於 24-2-8 13:28
我冇叫大众点评嘅套餐,因為佢多數有牛肉我唔食。。。所以我哋散叫

散叫彈性大D
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

瑪瑙宮

大廚勳章

babyislove 發表於 24-2-8 19:41
散叫彈性大D

前兩日行咗深圳愛國路花市。。。另外喺Coco Park食咗一間餐廳胆道

attach1/tmp/php5Kh9b9
attach2/tmp/phpvyzcUY
attach3/tmp/phpb56FCO
attach4/tmp/phpFvqwlE
attach5/tmp/php9VsE4t
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

babyislove 發表於 24-2-1 20:29
有無相share吓

無影相添

瑪瑙宮

大廚勳章

babyislove 發表於 23-12-11 07:23
從小x書&Trxp.com取經,希望盡量唔好試咗D賣廣告而又唔好味,浪費個肚。

今個月初,喺深圳食第一餐,係超 ...

琴日假期最後一天。。。我哋上咗去住一晚。。

北村韓食。。。都算係一間深圳韓燒鰻魚網紅店。。。一直都想試,但係梅村店實在太不方便。。不近地鐵。。。

尋日無意之中,行過中航城君尚購物中
心竟然見到有分店。。。原來係二月新開㗎。。。呢間交通方便好多。。附近又多嘢行。。5:30攞籌。。好彩只係等咗20分鐘就能夠入座啦走嘅時候大約7:45門外非常多人等候

套餐178 。。。基本上兩個人不可能再加食物只能加點酒水鰻魚慢慢燒很香。還附上紫菜包着吃總結係食物服務味道價錢都很滿意
attach1/tmp/phpgAcT5K
attach2/tmp/phpbwNsrr
attach3/tmp/phpOepxN7
attach4/tmp/phppj2Z9N
attach5/tmp/phpKppOwu
attach6/tmp/php57wYTa
attach7/tmp/phpqNrQhR
attach8/tmp/php9oTBGx
attach9/tmp/phpOKIF5d
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

版主

seaheart88 發表於 24-2-14 17:36
琴日假期最後一天。。。我哋上咗去住一晚。。

北村韓食。。。都算係一間深圳韓燒鰻魚網紅店。。。一直 ...

好正、好抵

搭地鐵邊個站?
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

瑪瑙宮

大廚勳章

babyislove 發表於 24-2-15 21:54
好正、好抵

搭地鐵邊個站?

華強路站b出口。。。行出中航城商場內
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

版主

seaheart88 發表於 24-2-15 21:56
華強路站b出口。。。行出中航城商場內

下次去試吓
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

回覆樓主:

《山池》一間以露營為主題佈置嘅Cafe
order 咗一杯Latte & Ice Black
地點: 卓悦中心北區F1
attach0/tmp/php0r2ghZ
attach1/tmp/phpxo8pKd
attach2/tmp/phpUGn5ds

瑪瑙宮

大廚勳章

赤尾站地道潮州菜。。。潮州粥棵亞六潮汕美食另一間。。廉價即做潮州棵肥姨美食。。。4點幾買還熱的。。剛出爐不久。。。

3元一個紅桃棵。。2.50一個韭菜棵。。。。十個共28元。。。好味又新鮮

attach1/tmp/phprIxEDF
attach2/tmp/phpfQD3wn
attach3/tmp/php9W0Pq5
attach4/tmp/phpxsAYkN
attach5/tmp/phpxxYnfv
attach6/tmp/php7vT89c
attach7/tmp/phpbMUh5U
attach8/tmp/phptrRG0C
attach9/tmp/phpnzdpWk
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

生日去慶祝試左間躲藏在商厦內的私房火鍋。。。好好服務。。。還有店員幫灼。。。後來我們想自己灼就不用了。。。最後推出車仔有生日歌。。仲有小蛋糕和長壽麵
attach1/tmp/phpmLaJ4P
attach2/tmp/phpBRRsq0
attach3/tmp/phpsxbxMa
attach4/tmp/phpr89T8k
attach5/tmp/phpkDoEvv
attach6/tmp/phpBBGzSF
attach7/tmp/phpumzLfQ
attach8/tmp/phpZcdgD0
attach9/tmp/phpQDq10a
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

版主

seaheart88 發表於 24-2-20 22:28
生日去慶祝試左間躲藏在商厦內的私房火鍋。。。好好服務。。。還有店員幫灼。。。後來我們想自己灼就 ...

環境好舒服
價位及味道如何?
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

瑪瑙宮

大廚勳章

babyislove 發表於 24-2-21 18:32
環境好舒服
價位及味道如何?

我要咗個工作日二至三人套餐。。原本428後來有紅包扣減就408兩個人食咗。。。

環境好好服務好好由門口迎賓開始。。。專人為你打邊爐灼食物。。。後來我同佢講唔使啦,我鍾意自己灼

最開心係有長壽麵,同埋推車有生日歌聽
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

版主

seaheart88 發表於 24-2-21 20:34
我要咗個工作日二至三人套餐。。原本428後來有紅包扣減就408兩個人食咗。。。

環境好好服務好好由門口迎 ...

真好
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

babyislove 發表於 23-12-11 07:23
從小x書&Trxp.com取經,希望盡量唔好試咗D賣廣告而又唔好味,浪費個肚。

今個月初,喺深圳食第一餐,係超 ...

上次係沙頭角食榴蓮椰皇椰子雞都幾正
attach1/tmp/phpWWABLa

版主

橙寶 發表於 24-3-1 21:26
上次係沙頭角食榴蓮椰皇椰子雞都幾正

未試過有埋榴槤
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

babyislove 發表於 24-3-2 13:32
未試過有埋榴槤

係呀 我都係新發現 好好飲嗰湯 榴蓮肉都好甜

首頁

尾頁