嬰兒醫護

跳至

首頁
56789...75

尾頁

子爵府

Re: bb五個月左右的媽媽入來傾下計 (再續 - 現已 一歲有多了)......

charlotte妹妹:

等ee話多個小秘密過你知, 果日Cyrus B o係臨走時, 重偷吻咗瑤瑤面珠登一啖呀, 個流星拳咪就係咁嘅情況送咗比佢歎架囉!

瑤瑤ee上

格格格格格.......

子爵府

Re: bb五個月左右的媽媽入來傾下計 (再續 - 現已 一歲有多了)......

kyy,
瑤瑤最近都係好忟憎同無胃口, 但我一直都無細心諗佢有咩問題, 只係不斷提升自己EQ: "忍", 直到今日先唔覺意見倒佢原來出緊牙仔, 你話我係咪重差, 話晒我都係全職, 竟然都咁唔細心!
軒軒張相真係好型仔呀!

tulipgdn,
晴晴真係好堅強, 咁痛先係喊一陣, 真低錫!!

子爵府

Carmenwong 寫道:
有無人有興趣換0-3歲食譜,而家用萍果日報+15係OK便利可以換度啊!

Carmenwong:
我都想換呢本書, 但我留下果間已經換晒, 聽講好多地方都無得換喇!

男爵府

呵呵,越爆越多

男爵府

我昨晚換

子爵府

LongBMa:

係唔係用萍果報頭是但一日都得架? 因為如果無, 好似用$38都可以係咁買倒!

大宅

嘩! 你地個個攪麥野呀 ?-( 玩對對糊???

cyrus b,
糖糖o既longlong不在, 你就取代佢個位, 做"花fit仔".

tulipgdn,

晴晴比門夾手指 ee呵番. :wink:

大宅

LongBMa,

謝謝你的更正。。。真係無記性。。應該係加$18 ! 該打

我昨天晚上在我家下面間OK換到 !仲有,是但一日萍果報頭都得架,無規定!好像DEADLINE 係六月八號 !
我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

男爵府

早呀!
晨早有野要請教大家呀!我想問你地D B而家係咪都係一日食五餐(3餐奶2餐粥/飯)??? 錦幾時可以減小一餐,改為一日四餐(2餐奶2餐粥/飯)???
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

小心女人 寫道:
早呀!
晨早有野要請教大家呀!我想問你地D B而家係咪都係一日食五餐(3餐奶2餐粥/飯)??? 錦幾時可以減小一餐,改為一日四餐(2餐奶2餐粥/飯)???

小心女人
澤澤d時間就唔到...比佢都唔食...
日日都只係四餐(2餐奶2餐粥/飯)...+小食...
:-D

男爵府

yiubb,
Yes, 好似至到 june 8 冇得換.
yiubb 寫道:
LongBMa:

係唔係用萍果報頭是但一日都得架? 因為如果無, 好似用$38都可以係咁買倒!

男爵府

早晨呀咁多位靚媽咪,

點解要減做4餐呀?我個仔都未識食爛飯/大人飯餸, 怕唔怕呢? ?-( ?-( 仲有佢一日好似仲食4餐奶+兩餐粥架喎!咁咪耍減好多? ?-( ?-(

男爵府

小心女人,
朗朗都係一日食五餐,唔會轉住,等佢食多

大宅

小心女人,

好問題! 我bb都係一日食五餐(3餐奶2餐粥), 但最早果餐奶只飲1-3安. 明天, 等我去健康院問問先

男爵府

katiebbmama,
你上次同我講你bb食咁多餐,我已覺佢好勁.唔怪知你bb份量都咁勁.

男爵府

All,

今日roadshow見到開心大發現“BB晤喊方法”
用一手指放bb耳仔到, 馬上晤會喊。

男爵府

有無人有興趣換0-3歲食譜,而家用萍果日報+15係OK便利可以換度啊!
我都換咗喇, 不過未有時間研究!

大宅

yiubb 寫道:
[quote]

Carmenwong:
我都想換呢本書, 但我留下果間已經換晒, 聽講好多地方都無得換喇![/quote]
My place also no more stock ar!

男爵府

小心女人,

熹熹一日食五餐,晚上餐奶食好小。
我想佢食多的, 增肥的。
因為依架得20lbs。

男爵府

yiubb 寫道:
kyy,
瑤瑤最近都係好忟憎同無胃口, 但我一直都無細心諗佢有咩問題, 只係不斷提升自己EQ: "忍", 直到今日先唔覺意見倒佢原來出緊牙仔, 你話我係咪重差, 話晒我都係全職, 竟然都咁唔細心!
軒軒張相真係好型仔呀!

tulipgdn,
晴晴真係好堅強, 咁痛先係喊一陣, 真低錫!!

yiubb,

我個仔d口水未停過架!個個都話佢d口水好誇張架!經常都勁濕個隻,一日真係換好多塊架!佢呢幾日胃口都唔好, 大便好唔好, 都係出緊牙呀!所以佢一扮嘔(反胃), 我哋就唔逼佢食喇!

首頁
56789...75

尾頁

跳至