親子旅遊

跳至

首頁
45678...90

尾頁

複式洋房

回覆:YuYuMother 的帖子

真係好貴!我都考慮緊去唔去??

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:真係好貴!我都考慮緊去唔去??

原帖由 mayleung814 於 14-03-18 發表
真係好貴!我都考慮緊去唔去??
係啊!計計下真係好貴。我地2大2小,睇左好幾間酒店都要book兩間房……

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+mayleung814+於+14-03-18+發

原帖由 YuYuMother 於 14-03-19 發表
係啊!計計下真係好貴。我地2大2小,睇左好幾間酒店都要book兩間房……

...
我好似見vessel或其他都有4人房,不過同分開2間房平少少咋

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+14-03-19+發表

原帖由 halookmama 於 14-03-19 發表
我好似見vessel或其他都有4人房,不過同分開2間房平少少咋
係呀,我都睇左,4人房都要2仟幾。

我諗住玩6D5N,諗緊係咪頭1日住美國村,跟住2日恩納1日名護1日那霸。其實唔係好想轉咁多間酒店,但又想慳番車程,苦惱中。

侯爵府

回覆:有無人暑假去沖繩,入來一齊研究吓吖

Hkairline入紫荊會會平200張機票,如二大一小可分三次買咁就平600喇

侯爵府

Vessel 12歲以下唔加床都可免費入住喎

侯爵府

引用:Vessel+++12歲以下唔加床都可免費入住喎

原帖由 lovelyliz 於 14-03-19 發表
係18歲以下

水晶宮

引用:Quote:原帖由+lovelyliz+於+14-03-19+發表V

係18歲以下
要check下佢床 d size, 太細瞓唔到一大一細喎……要兩張兩雙人床先得。

剛去jalan.net, 話只接受3個月前booking, 而家訂唔到7月

lovelyliz  我喺樂天book左,兩大一小包早22xx  發表於 14-3-19 10:46

大宅

YuYuMother 發表於 14-3-19 10:03
要check下佢床 d size, 太細瞓唔到一大一細喎……要兩張兩雙人床先得。

剛去jalan.net, 話只接受3個月前bo ...
Agoda 同 booking.COM 都有得book 7月 la

水晶宮

剛係agoda訂左,第2,3晚住vessel, 第4,5晚住yugaf, 而家睇埋第一晚那霸就搞掂。搞到一頭煙

大宅

I am also planning to go Okinawa mid July... but havent yet booked anything. I have 2 adults and 2 kids (6 and 2yrs), wondering if we all can fit into one hotel room?

phoebe^^  我之前住過SOUTHERN BEACH ,D房都好大,不過返返去那霸,D房真係好細  發表於 14-5-1 01:21

水晶宮

諗緊第一晚住JAL 定 Mercure.....住第二日先揸上中部玩。Mercure 樓下可以攞車,但好似唔近國際通?如果住JAL就要搭車去攞車?

另外想問問,如果第二日早上攞車,咪要最後一日早上還囉?因為好似24小時計,咁最後一日又唔知擺行李去邊?即係最好第一日出機場就攞車?如果第二日攞車點安排呢?

侯爵府

YuYuMother 發表於 14-3-19 13:56
諗緊第一晚住JAL 定 Mercure.....住第二日先揸上中部玩。Mercure 樓下可以攞車,但好似唔近國際通?如果住J ...
係喎.你提醒左我還車呢個問題,本來我都係諗住第二日先租車,咁其實係咪應該由頭租到落尾會好d?
行李方面以我所知有d酒店有得check out後可擺o係佢度

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother+發表於+14-3-19+13:56+諗

係喎.你提醒左我還車呢個問題,本來我都係諗住第二日先租車,咁其實係咪應該由頭租到落尾會好d?
行李方面以我 ...
係,諗緊。

我原本諗住第一日那霸,之後美國村恩納名護,最後一日直出機場走。而家諗緊駛唔駛改返最尾一晚stay那霸……

phoebe^^  我覺得先玩沙灘果D,最後先返那霸,因為費事買完晒甘多野再搬酒店好煩  發表於 14-5-1 01:23

侯爵府

另外.大家有無諗住帶埋小朋友去玩下浮潛?
雖然我真係好想去青之洞...但唔知我個小朋友驚唔驚(入到洞黑蚊蚊)

有無其他浮潛點推介?

水晶宮

引用:另外.大家有無諗住帶埋小朋友去玩下浮潛?雖

另外.大家有無諗住帶埋小朋友去玩下浮潛?
雖然我真係好想去青之洞...但唔知我個小朋友驚唔驚(入到洞黑 ...
未詳細傾,不過應該會去元氣村同海豚玩

侯爵府

YuYuMother 發表於 14-3-19 16:57
未詳細傾,不過應該會去元氣村同海豚玩
我都plan左去元氣村,諗住第一晚到酒店叫酒店幫我book

複式洋房

引用:Vessel+++12歲以下唔加床都可免費入住喎

請問你响邊到知道12歲以下小童免費入住?如果係可以我都想訂呢間,因為訂房成日叫人入埋小童人數,4人房同2人差好遠,而且我覺得兩張單人床夠囉!

YuYuMother  訂房時備註有寫  發表於 14-3-19 19:15

複式洋房

引用:Quote:YuYuMother+發表於+14-3-19+10:03+要

原帖由 linda0818 於 14-03-19 發表
Agoda 同 booking.COM 都有得book 7月 la
想問呢兩間,如用信用咭或discount code 折扣後,係唔係一定要用信用咭付款先得,取消先再退款?因為我想去到先比錢果種。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+linda0818+於+14-03-19+發表A

原帖由 Lokyi709 於 14-03-19 發表
想問呢兩間,如用信用咭或discount code 折扣後,係唔係一定要用信用咭付款先得,取消先再退款?因為我想去 ...
比左資料先,到限期時先過數。限期前取消唔會過數。

首頁
45678...90

尾頁

跳至