潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

包包兵團召集(part 8)

來吧,各位包包之友!!

男爵府

Re: 包包兵團召集(part 8)

我來報到先
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

報到
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

禁止訪問

子爵府

我都唔執輸

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

大宅

我都報到!aiya 今次霸唔到頭位tim!

大宅

lam...知你今日好攰,今晚休息夠,聽朝一早出發。玩得開心d,買多d,同埋記得影多d相比我睇!

大宅

yy...今日我拎左塊布落元朗車啦,你同我o個塊簾一樣$60,我咕

男爵府

Morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁多位早晨呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yy

點解又唔見左你個 Topic 既
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我又嚟...
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

只欠chilli咋!大家都好快報到播。連好耐無見既sassa同魚媽都出現埋!!!!

男爵府

早晨~各位

好耐沒有上來啦, 因好忙呀 :cry:

男爵府

彤媽/bebu..
我都唔係好耐冇出現啫.. :mrgreen: :mrgreen:
我放咗四日假..今日先返工咋... 你地知啦..湊住小魚..佢係唔會比你有一刻私人時間架..

男爵府

魚媽...我agree呀, 我湊住堯堯都係唔可以上bk, 佢實搞住晒

禁止訪問

大宅

魚媽,又再見到肥嘟嘟的魚仔了。

jollydophin 寫道:
彤媽/bebu..
我都唔係好耐冇出現啫.. :mrgreen: :mrgreen:
我放咗四日假..今日先返工咋... 你地知啦..湊住小魚..佢係唔會比你有一刻私人時間架..

首頁

尾頁

跳至