夫婦情感

跳至

首頁
34567...50

尾頁

大宅

回覆:做完4個小時家務,腦裡面又再現離婚的諗頭

Sorry, 一D都唔覺你老公有咩優點!有錢?係,但認為有錢大晒,對你呼呼喝喝連狗都不如!觀乎佢對你既種種,佢既人格好有問題,極度自我中心,自私,冷血,唔尊重人,唔理人感受!唔好話正常關心同愛,連基本尊重都冇!你話佢專一,但睇你舊post佢婚前有過小三仲搞大人地個肚喎!其實如果要我同一個咁既男人一齊,我寧願孤獨終老呀!你忍到而家先想離婚真係好厲害!

大宅

樓主,唔再為一句守得雲開見月明而留響度,唔好覺得唔甘心,你再留響佢身邊等於作賤自己,只會令關心你的父母朋友痛心!走啦,唔使諗!

水晶宮

你以前有工作,咁你点服(士)佢?

我覺得你起初太(就)佢。

你要自強。不要為一個對你不好旣男人傷心。

可能佢覺得你点都走唔倒。所以唔care.

大宅

回覆 puppydingo 的帖子

我有工作時都係咁服侍佢,冇少過, 只係每晚放工做完屋企野再幫佢按摩,先再做工事...真係好辛苦
都唔明白點解我可以捱到咁耐我都唔係太明白

tingtingb  當時因為太愛對方,所以無私的付出,希望你今日會醒  發表於 13-3-5 12:11
Ncheese  犯賤囉...自己攞黎~  發表於 13-3-1 11:16

大宅

回覆:angelababy0808 的帖子

我覺得佢係愛家的感覺,並唔係因為愛你.....Feel so sorry for you..... 我覺得你喺時候為自己考慮了....your career, your social life....

Anyway, 加油....我支持你....

伯爵府

好難想像你的生活,好難想像現今仲有咁嘅夫妻關係.....你是點忍的?我諗,你係時候要反抗了,你要靠自己改變現況,至於你老公會有咩反應,真係預計唔到,真係要睇吓佢係愛你還是你的服務了!......你要振作,你是值得人疼愛的,愛自己多一點!

pinky30312    發表於 13-2-27 14:26
totheend    發表於 13-2-26 20:43

別墅

引用:回覆+puppydingo+的帖子 我有工作時都係咁

原帖由 angelababy0808 於 13-02-26 發表
回覆 puppydingo 的帖子

我有工作時都係咁服侍佢,冇少過, 只係每晚放工做完屋企野再幫佢按摩,先再做工事.. ...
衰啲講句,佢當你系咩?要揼骨?跌親乜都唔理?工具?太過份

別墅

引用:其實我諗上天係唔想我有佢既BB睇咁多醫生都

原帖由 angelababy0808 於 13-02-26 發表
其實我諗上天係唔想我有佢既BB
睇咁多醫生都係話原因不明
可能個天想你再去搵一個愛錫自己既人,而呢個機會留比第二個,佢無福享受系因為佢冇積福

水晶宮

回覆:angelababy0808 的帖子

你要開始學愛惜自己。
加油呀。
你要為自己諗。
你冇小朋友,好多事易辦好多。

伯爵府

引用:其實我諗上天係唔想我有佢既BB睇咁多醫生都

其實我諗上天係唔想我有佢既BB
睇咁多醫生都係話原因不明
天哪!樓主,你係咪講真㗎! 你咁都忍得? 其實你老公係徹底活在祇有自我嘅世界。

大宅

請你唔好生bb..同個咁自我嘅男人生小朋友,煩嘅只會係你自己。佢對你可以咁樣,點解你仲嫁得落嘅

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Vinccy+於+13-02-26+發表十萬

原帖由 yl88 於 13-02-26 發表
你老公真係好好但我看过你舊post,你老公搵成10萬一个月,為何你當時不去私家生,而要去政府生b呢:q ...
因為我覺得不需要嘥D無謂$,我家姐政府公務員她生兩個都係政府醫院,我見到服務不比私家差,而且我預咗順產所以選咗政府醫院生,好彩十分順利,生細b十八分鐘就搞掂,節省D$而家比大仔讀興趣 班,小小司儀一期$5280/23堂,另外畫畫$200X8堂,非洲鼓1280/4堂,我覺得$要用得其所

大宅

多謝妳地呀,妳們每一句我都會記住

我相信我要找一個愛我比我愛佢多既人,那樣才會幸福

有時間我真係覺得好委屈, 其實我試過好多方法同佢傾,平心靜氣又說過,嗌晒交又試過,結論總是" 我太小氣, 佢無錯,我完美主義等等"..

試問一個人覺得自己冇問題,又點會改變呢??

我會重新過新生活,我相信一個人生活總比奴隸般的委曲求全來得容易吧

kin818kin  聰明女﹗ 其實愛係要平衡的,不能太多也不過太少。加油!  發表於 13-2-27 12:23

男爵府

我會分開

公爵府

引用:Quote:原帖由+yl88+於+13-02-26+發表你老公

原帖由 Vinccy 於 13-02-26 發表
因為我覺得不需要嘥D無謂$,我家姐政府公務員她生兩個都係政府醫院,我見到服務不比私家差,而且我預咗順產 ...
咁又係。我當初都係因為知自己順產,所以在政府生

pinky30312    發表於 13-2-27 14:28

公爵府

引用:多謝妳地呀,妳們每一句我都會記住我相信我

支持你相信你定能活得比个cheap 精好

子爵府

個老公咁對自己搵一百萬一個月都無用啦

複式洋房

引用:多謝妳地呀,妳們每一句我都會記住我相信我

興幸你能夠清醒,理智地分析,相信你會搵到一個懂得愛你同珍惜你的男人,唔好再為那件垃圾浪費青春!

子爵府

樓主,睇完你的經歷, 我覚得你要愛自己多D,唔好再默默忍受個衰人啦,行出第一步,開展新生活啦,唔係一年後都係出同一個post ja

禁止訪問

首頁
34567...50

尾頁

跳至