夫婦情感

跳至

首頁
12345...25

尾頁

複式洋房

好想死.....未夠一年老公就有第二個...同佢拍左9年拖先結婚....而家小三有左......老公仲拖拉緊...話唔識揀.... 佢一時又話想返黎,一時又話仲好愛我....但又成日話唔諗好....之前有一星期冇返過黎訓...而家都係晚晚睇下佢會唔會返...
我知我應該放手,唔應該再對呢個人有期望...但好唔甘心....
可以點.....大家可唔可以罵醒我?????

子爵府

小三有左...
好難接受, 咁佢打算點?
唔識安慰你....
但JM振作呀

珍珠宮

回覆樓主:

個人意見如果小三真係有左而樓主決定唔會原諒c6嘅話咪成全佢地囉

別墅

superwannadie 發表於 16-7-8 17:42
好想死.....未夠一年老公就有第二個...同佢拍左9年拖先結婚....而家小三有左......老公仲拖拉緊...話唔識揀 ...

有左太過份啦,你仲未有小朋友?無嘅話係我會放手,你要振作,活得比佢好

幼稚    發表於 16-7-17 18:32

男爵府

有埋仔就真係返唔到轉頭,冇得原諒!你應該未有小朋友,呢個時候男人唔想做衰人咪等你地選擇囉!將個賤男送俾人啦!不要傷心難過,加油!

男爵府

superwannadie 發表於 16-7-8 17:42
好想死.....未夠一年老公就有第二個...同佢拍左9年拖先結婚....而家小三有左......老公仲拖拉緊...話唔識揀 ...

佢一個星期無番黎瞓

其實呢個已經係一個答案。

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

如果真系愛你,又點會又第2個??
仲有左!!!
你有小朋友未,如果未,你放手啦

子爵府

回覆:superwannadie 的帖子

或許這個小三一早存在,只是你不知道。現實是小三有咗,他們之間根本不可能斷絕關係。你要好好想清楚,你c6說不知怎選擇,他自己心亂如麻,這個小三就是想用肚裡的孩子迫宮,男人在此情況下根本不懂怎解決。你有多愛他都沒用,關鍵是你了解他和小三有多少?要知道很多沒孩子的三角關係可以糾纏多年不清不楚,你守下去他不和小三說再見,那個孩子絕對是會變成你們婚姻的炸彈。先了解清楚你c6怎想,他就是在逃避或根本不想處理才會不回家一個星期。你的痛男人好難明,畢竟他現在可能更傾向同情小三,在男人角度大婆合法地位,所以他虧欠更多是小三。在這個時候要冷靜去問自己他值得你去再付出嗎?

mc <()>

翡翠宮

回覆樓主:

有左仲要死守??
我一定走夾吾抖

禁止訪問

回覆:結婚未夠一年老公有第二個

子爵府

回覆:shannon_fky4186 的帖子

Agree.

子爵府

畀面勳章

有左就回不了頭。。佢唔走你都要叫佢走。。

伯爵府

睇定d先,反正結婚未夠一年都唔可以申請離婚,個bb係私生子/女嘅身份就一定架喇。,

洋房

一次不忠百次不容。
今次即使佢回頭,原諒埋佢,佢都會有下次。
反而主動斬覽,男人之後先知你好,跟住就會後悔當初

瑪瑙宮

成個星期唔番都做得出, 佢唔當您老婆喇, 佢等緊您開口. 您自己重新開始喇, 問律師最快幾時可以辦離婚.

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

個個小三都係用呢招,逼個男人決定,尤其當正室未有小朋友時,除非個男人本身好唔想要小朋友,如果你係男人你會點揀吖

男爵府

我會一腳伸个賤男出門口,一年未夠就偷食重吾識抹咀,重要留種成全對狗男女吧,佢根本當你冇到滿口謊言,掉左件垃圾啦,吾值得留戀再拖落去人都癲!

子爵府

BK Milk勳章

清醒d啦。
對方有左,遲d同你2對1,你輸硬。
有冇小朋友呀?結婚未夠1年好似唔可以離婚,及早同佢分清楚d資產/錢銀,早走早著。

男爵府

放生自己吧

大宅

明白你真係會好唔甘心,但係一齊都唔會開心

首頁
12345...25

尾頁

跳至