夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

applepost123 發表於 24-5-8 08:32
https://youtu.be/1_sSSJ6Unec?feature=shared

之前有人post 的,他說得很好,都看通了

(emoji)(emoji)(emoji)講得好好,send咗畀佢睇希望佢會明

禁止訪問

複式洋房

我問過好多人(女人),如果再揀過,唔結婚、唔生仔。包括我自己都係咁諗。相愛很難。

大宅

benchan025 發表於 24-5-6 21:31
佢嘅興趣係煲劇打機脫毛夾頭髮
好難共同(emoji)

女人有呢啲興趣有咩問題? 我老公直程會幫我一齊研究用咩風筒好,買咩美容儀器,更加會一齊煲劇。 要有共同話題甚至興趣有咩咁難,睇嚟係你冇情趣囉,對牛彈琴你老婆梗係唔想同你講嘢啦

大宅

benchan025 發表於 24-5-7 23:02
大自然,坐cafe,做運動,返工放工me time 好少,有既就係想留俾佢哋
但每次放假都做唔到我想做既嘢
壞個啲 ...

你有冇同你老婆溝通過?佢有冇話要你將自己嘅me time俾晒佢? 如果我老公日日一放工返嚟黐住我,我會煩死,我老公最基本每日夜晚都有一個鐘時間打機,有時打完機再睇下NBA。 你都識講你都需要me time,其實結咗婚更加定時需要me time, 大自然坐Cafe做運動呢啲我都唔使老公陪, 如果結咗婚連呢啲咁普通嘅嘢都做唔到,真係唔知係你問題定係你老婆有問題? 或者根本你哋兩個都有問題。

男爵府

睛靈勳章

Chanpp921 發表於 24-5-10 06:25
我問過好多人(女人),如果再揀過,唔結婚、唔生仔。包括我自己都係咁諗。相愛很難。 ...

同case, 每日對佢個活死人, 只係手机同訓覺, 唔係有兩個仔我一早離開咗佢, 心淡, 早二日入院, 都無陪我, 出院WhatsApp, 又話冇時間接我,問候都冇, 好後悔嫁個活死人

別墅

jojocatjojo 發表於 24-5-10 07:39
你有冇同你老婆溝通過?佢有冇話要你將自己嘅me time俾晒佢? 如果我老公日日一放工返嚟黐住我,我會煩死 ...

冇錯係我甘心情緣放棄自己嘅me time
我只係覺得有家庭就應該要係咁
但原來個落差咁大
做返自己當然可以但係咁樣同單身有咩分別

大宅

benchan025 發表於 24-5-11 20:49
冇錯係我甘心情緣放棄自己嘅me time
我只係覺得有家庭就應該要係咁
但原來個落差咁大

結婚無自己無me time? 算吧你放過你老婆吧,係你令佢結婚原來落差咁大

別墅

邊個指責邊個
成日指責一定影響感情
有邊個鐘意成日俾人話㗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊