影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一早睇晒,想再睇tvb cut到唔想睇

侯爵府

kit2004 發表於 24-4-15 11:01
一早睇晒,想再睇tvb cut到唔想睇

同tbb配音唔掂

民房

回覆 Wingooo 的帖子

都有唔少人因為tvb先知呢套劇
我都因為呢套劇既角色鐘意張凌赫

你仲有冇follow佢,佢有綜藝上緊

民房

回覆 babycakez 的帖子

我睇完套劇後,都成日yt重睇啲cut
張凌赫好正,仲follow佢其他綜藝睇

不過劇完左就好難搵到人討論

男爵府

回覆 yanyan2112 的帖子

有呀~有FOLLOW 佢但佢既綜藝仲未有時間睇
因為我要睇翻佢既舊劇
蒼蘭訣先~

伯爵府

yanyan2112 發表於 24-5-19 14:17

我睇完套劇後,都成日yt重睇啲cut

之前睇蒼蘭訣同雲之羽嗰陣未get到張凌赫,係寧安先覺得佢演得好好,原來佢可以咁瘋癲
我都係loop YouTube啲短片
不過你講得啱,完咗套劇之後就冇乜noise, 因為又有新劇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我都系因為呢套劇鐘意張淩赫,所以去煲蒼蘭決,但煲完蒼蘭決就鐘意左王鶴棣

大宅

yuyueng 發表於 24-5-21 10:13
我都系因為呢套劇鐘意張淩赫,所以去煲蒼蘭決,但煲完蒼蘭決就鐘意左王鶴棣 ...

Me too...

yuyueng    發表於 24-5-22 09:18

民房

發表於 7 天前 |只看該作者
回覆 Wingooo 的帖子

蒼蘭係好睇,不過入面個男二角色完全唔突出,男主個角色搶晒

舊時睇蒼蘭覺得男二係可有可冇既角色咁滯

民房

回覆 yuyueng 的帖子

哈哈,次序問題
我睇既次序係個陣on檔睇蒼蘭先睇完係幾鍾意王鶴棣,但一樣覺得佢無以為繼,之後冇再有其他劇好睇

後尾有睇勁多王鶴棣綜藝,但睇完覺得佢唔係我杯茶

蒼蘭男主個角色雖然係話魔王,但其實都算係普通霸總個類型,所以唔算係特別,不過男主造型好好睇,劇情好睇

後有寧安上,睇完寧安就好鍾意張凌赫,可能因為佢帝師個角色癲好多,少有好多

依家冇劇好睇,未搵到移情目標,所以暫時都仲係幾鍾意張凌赫

民房

回覆 meow50 的帖子

因為蒼成套劇得男主個角色好睇,其他啲男二呢啲角色好表面
套劇主力只塑造男主,唔係寧安同長相思呢啲塑造下男2,男3啲啲配角,會覺得其他男配都好正

民房

我同你睇劇或者cut既次序一樣,所以好有同感呀!
佢最正真係呢個角色,可惜呢套劇佢爆紅唔到佢

係羅,之前另外有個tg group諗住後續繼續傾下佢或者其他劇,都易好快靜左,好想繼續傾都唔太知傾咩好

呢排冇咩劇吸引想睇,狐妖同慶如年2都冇咩興趣
你講既係咩新劇呀?

伯爵府

yanyan2112 發表於 24-5-27 20:36

我同你睇劇或者cut既次序一樣,所以好有同感呀!

我意思係陸陸續續有新劇蓋過寜安,好似慶如年2等等。我未睇慶1,所以唔會開2

男爵府

發表於 6 天前 |只看該作者
回覆 yanyan2112 的帖子

我睇到11集左右但我都係中情張凌赫, 雖然東方都真係好吸晴
我係IG ADD 左一個PAGE, 呢個人日日都會UPDATE IG.....佢日日都會POST 佢拍緊D 咩!!
呢排, 佢拍緊時裝..佢著西裝好好睇呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊