夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:superwannadie 的帖子

有無問清楚,個仔有咩証明係你男人架。

子爵府

回覆:superwannadie 的帖子

其實如果樓主唔想走,未唔走囉,點解一定要即刻決定。

錢,樓就一定要攞左先。

我見過真實個案。小三生左仔。男無離婚,男仍对老婆同以前一樣。

最後小三等到不耐煩,嫁左另一個男人,大家各不相干。不過小三不斷結婚,生仔,離婚,重覆,幾個仔女個個不同老豆。

直到現在,個老婆都唔知佢老公有小三。

子爵府

superwannadie 發表於 16-7-8 17:42
好想死.....未夠一年老公就有第二個...同佢拍左9年拖先結婚....而家小三有左......老公仲拖拉緊...話唔識揀 ...

其實,我覺得你老公愛你多d.但小三進迫加上你老公性格,所以他未能下決定。不如把心一橫,做弱者,唔好決定,等。小三一定迫佢離婚。屆時如果真的離,應佢。小三咁性格,加上有細路,男人最怕煩,死路一條。如果唔離,即是小三更迫佢,你老公又比佢煩住。小三又死路一條。

如果我係你,下不到決定,就唔好下,就等小三生出黎先再算,反正你都預左離婚,點解要自己棄權?

子爵府

回覆 superwannadie 的帖子

由得他熱戀下去,總有天他會覺得又係不外如是。再出去尋他刺激。今天的妳,明天的她。

子爵府

superwannadie 發表於 16-7-21 00:01
17/6夜晚,個日返去唔見人,又搵佢唔到,跟住有個朋友話我知佢有第二個⋯ 後來佢打返電話俾我仲9up d 理由 ...

4月到而家,熱戀中。仲要咁快有左?但之後……未又係一樣。

首頁

尾頁

跳至