婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:想大家分析下,同比下意見THX

愚孝下場係慘烈架。你6299真係要現實d同理性d啊!

子爵府

我諗,如果我係佢哋三兄弟是但一個,會一巴打左你99, 真係想打醒佢。個仔婚都結唔成因為佢,女友無左因為佢,二仔要delay生仔計劃因為佢,迫到個大仔久人錢都係因為佢。最得人驚係佢覺得自己係受害者。。。樓主,前路係點你好清楚,如果c6噁上你條船,認真諗諗你想往後人生點算。

子爵府

首先,你要好好休息。放底件事,好好抖下,因為呢單嘢係長久戰。。。你c6唔明一樣嘢,孝順可以係一世,但呢一刻唔去打醒佢父母四仔女連帶佢哋嘅另一半都會全軍復沒。。。你唔聽佢電話都好,等佢知唔可以無左個老婆,做人要有危機感。佢哋家人好似唔識呢樣嘢咁。同埋你講得好對,唔可以要你媽為左你99咁sacrifice。。。你c6都係唔醒嘅就唔好理佢,無得成家人陪佢死

子爵府

有無得同你62傾下?佢會唔會明事理d?無理由因為佢錫老婆成家人攬住一齊死架。細佬都已經無左個老婆,佢都唔想個二仔都因為佢哋而無埋個老婆架。但好老實講句,如果你c6仲係咁執迷不悔,唔好同佢癲落去,真係攞命搏啊。大家分開下冷靜下都好。如果有個佢聽得入耳嘅第三者同佢傾下會唔會有幫助?但我都仲係好嬲佢就算個外母要做多份工去借錢俾佢佢有機會自己攪得掂都唔一早自己解決,咁太刻薄啦。我都好心痛你媽。仲要佢咁錫你,你c6好似利用左外母咁!

首頁

尾頁

跳至