婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

hahaha...佢到而家呢刻仲覺得你會比佢擺佈?!!!
的確係一家便宜2家著呀! 不過係便宜咗商人 同 8妹一家lor...商人做埋移民顧問, 人地就投資移民lor!

大宅

回覆 回覆:A.Yin的帖子

撒旦大概應該都係好似呀商人咁。表面上為你好,好有道理咁,實際上賣咗靈魂比佢都未知咩事!

A.Yin    發表於 12-7-17 19:07

大宅

真係唔知點算好-深層矛盾 2

你partner 有冇可能買埋你嘅shares? 如果唔可能的話,又有冇可能狠心d,close it down?

alicemic  樓主顧慮太多!  發表於 12-7-18 00:01
Erised  俾我就算離婚,摺左公司,抱住個女出街乞食,都唔想再同佢地有瓜葛。  發表於 12-7-17 23:03
Erised  慘得過你對住Y理鐵三角一世?  發表於 12-7-17 23:03
A.Yin  但是禍不及妻兒,公司windup 員工咪好慘?  發表於 12-7-17 22:48

大宅

angieody 發表於 12-7-17 22:44
你partner 有冇可能買埋你嘅shares? 如果唔可能的話,又有冇可能狠心d,close it down?

...

Actually 我好明白你嘅concern...真係好殘忍...但如果冇人肯buy your shares, maybe it is your last resort?!

大宅

回覆 littlebearmama 的帖子

totally agree!!!! 呢個世界有時就係咁...發吓癲, 見吓psychiatrist etc...可能work...may lead u to get the Restraining Order...

大宅

A.Yin 發表於 12-7-18 12:10
頭先同C6 lunch, 諗住好brief咁講下,他竟然眼角流咗一滴眼淚落嚟

我扮睇唔到: ...

唉...你2個比人搞到好似亡命yin yeung 咁...

大宅

回覆 A.Yin 的帖子

hehe...你都比咗個channel我地大開眼界呀!
business上嘅野, 真係唔好係呢度講咁多啦...too sensitive...trust that u can solve it!!! Hope we did not give u too much trouble if we have wrote anything that should not be written on a public space.

血糖高好普遍, 食少d甜同carbo la...no wonder你早排話自己waistline係咪太勁啦! 如果你會順產, bb size 會因為血糖高嘅關係而比較大, 咁你生嘅時候會辛苦d...

GOD BLESS!

大宅

我覺得商人呢招係一石二鳥。
佢咁深思熟慮,所有嘢佢都會從多方面諗,唔會話為咗個仔而放棄/改變自己計劃囉。佢只會從第二個角度去成全自己嘅嗻!

大宅

真係唔知點算好-深層矛盾 2

relax d la, 血糖is no big deal, 小心d食就ok 架啦!
hehe...uncle又出現啦! uncle出現即係你可以放鬆吓啦!

大宅

Uncle真係好正! 精彩!!!

大宅

引用:唔知有幾多姐妹睇緊支持緊請問要唔要開新po

原帖由 A.Yin 於 12-07-26 發表
唔知有幾多姐妹睇緊支持緊

請問要唔要開新post同大家講下歪理天后的"非一般求情"? ...
都要開新post la!

首頁

尾頁

跳至