婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

注:今集附有不雅&不當行為,請各jm唔好學我......咁衰hee hee~

正所謂要嬴人先要嬴自己...對付[惡搞]99就要先過到自己心理關口~

今集講下我點樣由一個軟弱既新袍仔,強化成為衰新袍仔!!!!!!

(第一招)
6299向c6洗腦洗咗30幾年~...搞到c6遺傳咗佢好多惡習..例如懶散/唔沖涼/周圍dum垃圾/採礦/採青之後手周圍摸..d全身不同便類(如眼便,鼻便,耳便)就咁彈落地下....

我家庭生活習慣剛好同佢相反, 我老豆有潔癖既...所以我母親大人日日打理屋企到一塵不染,而我地細細個撩鼻便既話,會被老豆視為嚴重不雅....如果有清潔需要,我地係用tissue呻...唔淮用手指....

好,,,,,既然係咁, 我就以其人之道還致其人之身....仲要核突過佢~.....

佢撩...我都撩....我要企正係佢面前撩比佢睇~

c6一向知我唔會做埋d咁野, 但見到我學佢老母係咁起勢咁撩.....呆咗~
(我自覺好核突, 但我不入地獄誰入地獄呢...我今次仲要破佢地獄)

佢彈落地...我..就撩完摸落去佢個身上.....c6好驚!...佢話:[老婆你痴咗線呀~好肉酸呀~~~~~~]
我同佢講: [我都係想溶入你地個福建家庭,一齊撩鼻屎無彊界!...你每撩一次, 我無鼻便都會根住一齊撩...之後你彈落地....我就直接摸落你身上, 衫, 電話. 電腦, ipad等....直到你識用tissue 唯止~]

革命第一次勝利~
(佢驚咗我~...而家見佢老母係我地頭想撩便...只要我申定隻手指比c6睇到...佢就會阻止佢老母).

(第二招)
99 好鐘意變臉, 人前人後兩個樣~ 先前c6一齊佢會慈祥老人咁樣....如果得我一個, 就會陰險老人咁樣.
先前因為心裡守著一種[尊敬]既諗法, 所以成日受99唔少閒氣~...我身型瘦又會比佢鬧, 著瞓覺衫係屋企, 又會比佢串(痴線瞓覺唔通著suit咩~) 受埋好多無氣取鬧既閒氣~

演技派既99既然決定做初一, 我就做硬實力派既15~

A PLAN) 當 c6+我 撞到99, 99又出示烚熟狗頭樣既時候....我又何嘗唔係出示誠懇既sales 笑容比佢....
對答: 係呀...係呀...係呀.....

B PLAN)當 我撞到99, 99會出示黑個獲撈既包公樣.....我就立即示出天九邪惡既面孔接招....佢問乜我都會答: 唔知!!!!

C PLAN) 當99玩野向C6指控我衰既時候...C6問話時...我馬上標童~出金枝慾孽 玉塋小主上身: [我無呀...我真係無呀, 99一向唔鐘意我..我知~.但係我乜都冇做過來害佢架~]

D PLAN) 當99直指我,話我呢樣個樣時....我就標萬皇之王 全皇貴妃上身: [呢D咁少既事, 唔好勞煩C6了, 你都唔想你個仔覺得你煩, 討厭你架! 我勸你得閒就執下間屋, 唔好再嘥時間係呢D無謂既小動作上...大家都冇好處,我唔得閒同你玩!]

革命第二次成功~~~
(家下99知我地港女咪唔係易恰既!!!!!)

newroom  掂呀.人中典範  發表於 12-11-21 17:03
FilaLi    發表於 12-11-16 12:49
Strawberrybaby    發表於 12-8-13 10:51
Strawberrybaby    發表於 12-8-13 10:51
nancycheung1010  好  發表於 12-8-11 22:49
jacobkit    發表於 12-8-11 22:23
wifeki  要寫個服字比樓主你好正既文字同計仔!  發表於 12-8-11 14:15
bastet  樓主, 視后係你先啱!  發表於 12-1-21 12:06
la_source    發表於 12-1-19 17:06
imanicegirl    發表於 11-12-28 01:43
citty  勁呀!  同志, 努力呀!  發表於 11-12-19 15:16
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

qy_yeung 發表於 11-12-19 12:10
C6有咁既惡習,點解你同佢一齊既?

因為嫁先前睇唔到佢真面目....我地冇同居過架~...

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

penpenvivi 發表於 11-12-19 13:40
佩服佩服,我認為有d比99 虾既姊妹要学野,一個字*吉士*
我对99採取*一啖沙糖一啖屎*方法,由開頭成日用身 ...

無錯!!!!因為初初我唔敢反抗佢...所以搞到我痴咗線~

但我講明, 我冇虐老, 只係唔認同佢污糟既行為而已~

男爵府

gloriawcwong 發表於 11-12-19 15:23
新抱仔,本人絕對支持你! 因為我都見識過變面奶奶。你呢啲招數絕對係一絕! 追你既post, 成為咗我係 ...

多謝你先~

我會多d 打出來一齊笑下~

男爵府

引用:真係再睇再笑......

原帖由 chocolate9592 於 11-12-19 發表
真係再睇再笑......
咁都得?

男爵府

引用:果然唔係弱女子呀,為港女爭光

原帖由 fairyfairy 於 11-12-19 發表
果然唔係弱女子呀,為港女爭光
威比大陸人睇!

fairyfairy   我99都係福建人呢  發表於 11-12-19 20:43

男爵府

引用:小心b6又係佢個post話你 +

原帖由 KitAuYeung 於 11-12-20 發表
小心b6又係佢個post話你
預定有香港人無大陸厘既作戦狀態!來吧!我唔驚佢!

男爵府

引用:回覆+Arrin+的帖子 Arrin:偶像你99今日都

原帖由 kahei_mam@yahoo 於 11-12-20 發表
回覆 Arrin 的帖子

Arrin:偶像你99今日都唔夠食紅虫99出位,不過多口問下,
我屋有魚架,不過放心,我99只食過期野!

男爵府

回覆:puipuichak 的帖子

放心,某大陸人生存係香港係比我地用來笑!來吧!攻擊我,我再送個post比佢!

男爵府

回覆 Chansautung 的帖子

反正99唔鐘意我....我就可以更加玩野~hahahahahahaah

你仲勁~...你可以唔洗理佢地.....

都係一句啦, 令自己開心係一件好事~

good good~

男爵府

估唔到呢個POST 有成萬人睇過~勁~

男爵府

引用:回覆+Arrin+的帖子 師傅~!!請受徒兒一拜~!

原帖由 mango1025 於 12-11-23 發表
回覆 Arrin 的帖子

師傅~!!
唔好咁講,我邊有資格做師父呢,我對付佢地最終極方法係~唔睬佢!

首頁

尾頁

跳至