使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cathy-tse 發表於 19-8-9 00:36
佢自己本人英俊又後生(你哋唔可以叫佢阿伯或者阿叔)
俾錢老婆$4000一個月洗費老婆又靚仲係校花
個仔讀書 ...

俾錢老婆$4000一個月?我記得佢話$ 多到叫老婆任用ga
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

laukiki 發表於 19-8-9 01:30
我記得之前有JM講過佢好多年前叫人吾好買樓,又有人信佢所以一直上吾到車,依

家佢就叫人吾好買保險,保險 ...

10 年已叫人吾好買樓、年年都話經濟差、總有一年中既。不過吾懶得佢、呢d 始終係要自己計好數的。
不過、至怕叫人吾好買醫療保、話私家醫院騙$ 、 公家成條team 睇病;我同佢講我屋企人去公院話無得救、之後遇到好私家醫生去左私院救返、佢都無回應、我覺得買醫療保係個人需要。不過佢叫人吾好買基金係非常好的、我都學識左吾少

侯爵府

木土土 發表於 19-8-9 07:28
係呢到,大家對大力係「眾望所歸,無得留低」

係時政果到,大家對大力係「(唱國語)我等住你回來,我等 ...

咁搞笑
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

澳門媽媽 發表於 19-8-9 07:39
認同人地分享自己的經驗,但是d人話人曬命,懶幸福,其實而家d人係咪吾會真心登人開心架呢?
...

睇下分享廚房個個post , 人人正面回應、點會吾登人開心。只係有d 鐘意抬高自己咁去踩人而令人反感、eg 自己個仔就好好、出面個d 係廢青;咁有仔有女既父母自然聼落會好反感吧。

侯爵府

JO_100 發表於 19-8-9 08:48
當大力8.22回歸, 你地這班人全變成保險經纪, 你地吾鐘意大力只因為之前佢阻你地係BK揾食! :happy ...

同埋我地成班人係佢鐵粉

侯爵府

澳門媽媽 發表於 19-8-9 09:10
對,應該公道一點,至少我見佢分享教仔的心德時我會真心覺得佢願意承擔父親的責任,肯湊肯教,吾係個個jm ...

分享的話大家都好開心、但分享完又踩人地d 仔女時你會有乜反應?人地因而咁反感就係眼紅佢?

侯爵府

澳門媽媽 發表於 19-8-9 14:42
乜佢有踩人??因為我次次見親佢都係分享佢個仔d野,我仲以為佢得一個仔,岩岩個jm先話原來佢仲有個女。甘 ...

踩人都吾係主要令人反感既原因 , 枱高自己再踩人地個下先令人反感。等於有jm 分享屋企裝修、好靚、大家會好欣賞、好多正面回覆、甚至教人買磚點可以又平又靚、但有其他jm分享時係吾會去踩其他jm 既裝修麻。

首頁

尾頁

跳至