婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

我係你,同個老公講每月5k就算,其他人俾唔到,你地都冇能力俾多d架啦!!(雖然你覺得5k都多,但你老公話左唔少得呢個數,咁就由佢,再糾纏呢5k度會搞差左個夫妻關係架)至於其他兄弟姐妹講咩都好,你地邊理得咁多呀,6299一日唔學識[馬死落地行]呢個道理,冇人可以幫到佢地架!!你地狠心d唔幫佢地,佢地咪要自己諗辦法去慳囉!!佢地咁大個人,冇你地去"種"佢地,佢地又惡得d咩呀?!如果佢地話要加按層樓,但要你地去供的話,咪同佢地講[你地要加按無問題,但我地冇錢幫你地供!!]睇下佢地仲會唔會咁講呀!!其實你地不停地俾錢去幫佢地,狠唔下心腸,咁樣唔係孝順佢地,係害左佢地咋!!!
不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

伯爵府

畀面勳章

睇完晒所有update~我可以講~好睇到眼火爆呀!!!!
就憑你c6講果一句[我阿爸阿媽唔使食呀?!],我就覺得,你係時候要諗清楚你地將來條路要點行?!你c6仲值唔值得你同佢行落去?!你6299係一個無底深潭來架,你c6一日唔清醒,只會萬劫不復!!你阿媽年紀大了,好應該享福而唔係要咁樣幫你6299!!你c6覺得你阿媽做野唔辛苦,好好意思要個老人家去借錢俾佢養自己父母,已經好唔岩,仲要好似好老馮咁.....講真果句,呢d男人真係唔使恨啦!!
anyway~祝福樓主可以早日好似細佬女友咁跳出呢個困局啦~

伯爵府

畀面勳章

回覆:想大家分析下,同比下意見THX

都幾日了,唔知樓主點呢??

首頁

尾頁

跳至