婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我黎啦,八妹報到

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-19 00:03
啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如果今次係整到我有時嘅話,佢一定唔會好心痛,傷心。叫我千祈唔好 ...

型仔老公係得既,唔洗同大曬姑姐客氣,有咩唔岩就爆佢,你都忍得佢地耐啦

子爵府

亞mi, 我有個建議,我地有咁多jm追你個post, 我地每人諗個藉口俾你,你每日講一個都應該要講半年先講得曬,型仔老公去南極都返左黎啦,咁你唔洗傷神,專心養身體/養胎

kawai120  yes  發表於 12-4-20 22:32
kahei_mam@yahoo  我已經畀左9個好流的理由....  發表於 12-4-20 00:17
蜆介鯪魚球    發表於 12-4-19 12:34
tingtsang  HAHAHAHA~good idea!!  發表於 12-4-19 00:38

子爵府

tattat4u 發表於 12-4-19 01:43
拜山篇後話未照到,但係之後就唔知,都唔知樓主可以點收風。BTW, 有錢點會搵唔到屋,有咁多租盤,佢地唔想 ...

馬死落地行,依家型仔世伯(業主)要收樓,合法合情合理,唔到佢話事,真係搵唔到屋既訓天橋都要啦

子爵府

亞mi你請唔請咩都唔識既暑期工
等你update下,不過慢慢黎,同型仔老公造人緊要得閒先update啦,呢度個個都期待你bingo

子爵府

亞mi, 從來都話勸好不勸離, 梗何況係母子呢?不過搬唔搬呢個問題唔係型仔老公同某人99既關係可以搞得掂, 仲有型仔世伯既利益呢?
總之一係比多一個月時間佢搬,發律師信警告佢地要一個月之內搬, 呢個月就梗係要交租啦,一係就問準型仔世伯, 世伯肯就要佢地交返市價租, 仲要簽租約, 呢樣就梗係要世伯出面啦
好老實講, 某人奶奶要今日先出面向型仔老公求情, 分明就係想型仔老公睇在時間緊迫同母子情分上等型仔老公心軟tum掂型仔世伯唔洗搬
某人&某人奶奶,你地今鋪玩大左, 捉蟲啦

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-24 21:45
真係峰迴路轉,竟然係佢哋唔接受呢個安排 !
細佬打比老公話佢根本就冇可能比到$15000做租金。佢話我地根本 ...

廢細佬,不得不話你又廢又蠢,數口又唔精,你亞哥唔係計過你可以頂唔順佢就唔會叫你唔洗俾佢個份啦,8百幾尺$7500租你去邊度搵啊?搵$25000交$7500,剩返$17500都唔夠三大一細洗?咁好多人自殺都唔掂啦,你個好老婆又話去pk賣菜,咁你都唔夠洗就 bye bye啦你,抵你有個關二嫂做老婆,不過仲好,唔好搞住亞mi, 遲d賣左佢買過間千尺屋俾小mi同小型仔老公

子爵府

拿,唔好講咁多,一句講曬,祝你同你老公歐遊做人成功,仲有,唔po你d靚樣都要po下d收穫,唔想咁揚就po 上fb啦have a nice trip

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-30 23:39
Bingo! AA 膠注滿匙孔!

老公當然當堂即刻黑面!佢哋成日做埋啲咁嘅嘢老公咪覺得好冇面囉。

低能某人一家睇得電視多啊,低b, 凡事留一線日後好相見啊,日後有咩事想大哥大嫂打救你或科水你,咪洗指意啊,成班jm都會提醒亞mi你地做既好事,我會叫佢山緊水喉,連條la都唔好俾佢漏水,我抵諗d幫佢補

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-30 23:58
家用係一個好問題!老公話去完旅行返黎先算

家用停起碼3個月,當補償你地由幫手搵樓到收屋換鎖既精神心力,仲有,唔好見住啦,寄劃線支票或過數算啦

子爵府

charlotte413 發表於 12-5-1 01:37
我會捉住你叔仔 滴AA膠入佢羅友 玩得咁開心丫嘛

如果唔小心流落小菊花度後果不堪設想

子爵府

Sammy1981 發表於 12-5-1 14:55
訓導主任們,辛苦你地安排一切啦!

同學們,好好預備兩個星期後,正式開課啦!

周星星: 邊個主任訓左係度

子爵府

charlotte413 發表於 12-5-1 15:52
將佢兩瓣羅友痴實

肌肉難里巧音毒

子爵府

charlotte413 發表於 12-5-1 15:56
同佢地咁上下level

里高張巧多,你唔會用aa膠塞匙窿咁低B瓜?又唔會白癡到pang個米飯班主出門口瓜?

子爵府

charlotte413 發表於 12-5-1 16:00
呢D係跌落地拿返炸屎核突又無腦弱智係B6某人先做得出

咁就唔好話自己同佢地差唔多level啦,拉低曬

子爵府

charlotte413 發表於 12-5-1 16:03
咁又係

知就好啦,我唔同d好似某人咁既level既人做貧友架嗎,里唔巧拉低禾交友既level

子爵府

Sammy1981 發表於 12-5-2 11:43
我會好掛住你地

一路順風,記住帶手信啊

子爵府

好開心亞mi你平安返黎,呢排忙實習少左上黎,總之企硬,順某人99意死硬,不可一,不可再信佢一成

首頁

尾頁

跳至