婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睇完62營救c6既post,有個感覺係62要99今生今世留係sz,王奇留係99身邊係用黎監視99一舉一動,醫生就等99唔可以用自殺、發癲黎做藉口叫c6去睇佢。
而且教訓埋班36,等佢地知道邊個先係BOSS,99既身份同佢地一樣係比人擺埋一邊既大婆(其實好淒涼)
62真係無毒不丈夫,不過佢又真係錫C6,有無諗過同C6同62座定定一齊傾清楚佢既用意,唔想一家人因為99擔驚受怕。

bebe12hk  可以咩  發表於 12-5-21 20:25
艾莉  同意...  發表於 12-5-21 17:46

子爵府

叫c6唔好返hk啦,返去又咪比99再教育,又唔係唔知99唔講道理,真係返到hk又比班36煩咪仲煩。
仲有,媽媽心情唔好好影響個胎架,唔好理班澳洲36啦,以家最好99既事全部都唔好理,專心養胎同搵屋。

子爵府

你好勇呀,呢個問題99應該想問好耐。

子爵府

無上黎一排已經發生咁多事~~~
A-Yin,粗身大細又要週圍去搵屋又要擔心c6,以家仲黎多個8妹,真係登你肉赤,你要好好保重呀!!
過多2-3個月bb可能隨時都會出世(我唔係咒你,我真係擔心架),你真係要學習"放下",擔心c6係好正常,但8妹屋其有財有勢,點會比佢有事,就算去唔到澳洲,有錢就可以解決問題。
你話驚佢告你c6,邊有得驚咁多, 99派佢黎既目的係拆散你頭家,佢一定會玩野架啦,只係唔知佢d招數高唔高,黑心d諗,8妹都唔知係咪專登煩住你,想攪到bb都無埋。
希望你快d搵到屋搬,早日逃離99魔掌,開始新生活。

子爵府

welcome back~~
加油~~

首頁

尾頁

跳至