使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我又唔覺Cathy tse 好辣火頭噃,都好surprised 佢突然被禁?
有時唔上BK 半日已經跟唔上節奏

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AACheungCheung 發表於 21-1-16 22:39
首先,我唔覺Cathy-tse係打横行,呢個Post 入面都有幾人話無俾佢咬過,我都無呀

每人嘅脾性都唔同,有喲 ...

我都冇被Cathy 咬過, 幾日前佢回我問我美國點,我話亂七八糟上多d BK 吹水好過,佢回我「BK 係好友愛」。其實我覺得任何人一講政治同宗教都係好易同人意見不合,睇你哋回覆我諗佢可能某d話題會比較激動?但我唔覺得佢係一個蠻不講理成日鬧人的JM, 其實嗌交都要兩個人嗌,見對方激動自己行開咪算,網上萍水相逢,何必咁嬲?

首頁

尾頁

跳至