網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ddkaka 發表於 16-11-3 15:03

我是用快洗
我都有睇過呢部, 不過見佢描述只放得好少碗碟, 所以放棄
但我睇你放到好多喎!
佢個水箱放5L水, 請問你洗一機要用幾多水?
洗完機內有冇水殘留?

男爵府

TMC3012 發表於 16-11-3 16:00
係淘果到打 九陽x5 揾咋, 不過應該香港要另比運費, 同埋買家話送hk就唔送贈品 ...

九陽呢部我都有睇過, 呢間仲平, rmb 1628, 你可以參考下
[color=rgb(153, 153, 153) !important]https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1-c.w4023-8254994369.4.dnAHZO&id=541066838971

TMC3012    發表於 16-11-3 16:13

男爵府

cholewong29 發表於 16-11-3 12:20
啱啱買左,3500人仔送到香港。
揾師傅裝,fb p仔group有個師傅好多人介紹,1200蚊
邊間3500包郵咁平?可否俾link來睇睇?

男爵府

ddkaka 發表於 16-11-3 16:21
最多放到8個碗兩隻碟10對8對快子8隻匙羹叉, 開頭唔識擺得少啲,總之放到入去佢就洗得乾淨,

佢有個大量杯 ...
3.8L 好慳水喎!

但我sink 盤隔籬 冇位放, 只可放洗衣機隔籬, 如果出水喉插入洗衣機用的出水口, 得唔得呢? 好似有D污糟......

請問有冇得揀唔烘乾? 唔用熱水? 我見部機的控制面板冇得揀

男爵府

womanheart 發表於 16-11-3 16:30
我淘咗成3個月, 裝修時CFU 幫我裝好咗. 搬入去都未用過, C6話唔鍾意嗰位, 搬開咗, 話會幫我駁返. 到而家都 ...
快D催佢啦裝返啦, 一係叫佢洗!

你三個月前買P仔? 果陣平D呀, 近來加哂價! 由二千颷升到三千尾, 搞到我唔捨得買!

首頁

尾頁

跳至