夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: **深夜靚女俱樂部.part9**

ivythepooh 寫道:
HI~

侯爵府

LOVEtsangchiwai 寫道:
[quote]
朗仔 寫道:

hi,妳之前都好似話想開架?!!

我仲諗緊......搬左先算啦,仲唔夠煩咩~~~搞完一樣一樣,我報左電單車都未學...............好似好多野等住我做咁.......... :-( [/quote]
電單車好型wor!!!

侯爵府

小香香 寫道:

唔好走啦

少婦冇亞惠會冷清好多 :-(

侯爵府

小香香 寫道:
朗仔

貴我又租唔起..
平租就靠宣傳

咁妳要自已想清楚!但我知妳有信心做一定得;但妳要諗下,商場人流唔多,付近都唔多目標;遠d既人未必突登過來!

侯爵府

[quote]
小香香 寫道:
個類衫..不過開舖就一定多款好多

我都睇過你d衫,我都覺得幾靚ar~
[/quote]
me too!!!

侯爵府

小香香 寫道:
[quote]
feebie 寫道:
小香香,

我個女就快三個月哪!

你果個一睇似女仔..我個女就,,人人都話似仔 :-( :-( :-( [性格左野蠻 :-( :-( [/quote]
朗仔一歲前成日比人話似女仔! :-(

侯爵府

小香香 寫道:
feebie

你唔通以為大頭相三件都係我既..哈哈

但3個bb既樣一睇就知差唔多年齡la!!!

侯爵府

feebie 寫道:
你地仔女像邊個架?我個女同我細個係一樣架!

我、老公、62;3個都似!

侯爵府

唉!7點要出門口;但e+仲未...!

侯爵府

香,原來真係叫``士的車`not``的士車``!今日中午我咩住朗仔買餸,買完等小巴但架架滿,有個女人同我講咩bb買野好辛苦;我答:我部bb車太大部,但就算``的士車``落藍田買野好難推!跟住個女人話係``士的車``!我後面有好多人排...!跟住個女人好好,佢改坐的士兜埋我!仲唔肯收我$tim!!! :lol:

侯爵府

cokikaki 寫道:

侯爵府

小香香 寫道:
[quote]
朗仔 寫道:
唉!7點要出門口;但e+仲未...!
唔好訓.陪多我一陣
我二點半訓[/quote]
我未眼瞓!妳次次話二點半訓,但最後又唔捨得唔肯 呢?

侯爵府

all~~~

朗仔:
個女人好好人喎!!

香:
小玥大個一定靚女既,唔駛驚喎,似妳都好呀,好靚她feel!!

係,攪到我唔係咁好意思! 因我開頭排隊時,前面得6、7個人!上左幾個、走左兩個人!(因成日滿載!)到佢排第一;我排第二!等左好多部車,但都係滿載! :evil: 跟住傾左陣,佢就話坐的士兜埋我,我話唔好,但佢猛話唔緊要;我落車佢又唔肯收我$! 佢真係好好人!

侯爵府

[quote]
小香香 寫道:
似我咪樣衰囉 :-( :-( :-(

唔覺妳樣衰喎!! [/quote]
妳個樣超細個! 似未夠16歲!

侯爵府

crystal618 寫道:

侯爵府

小香香 寫道:
朗仔

好人有好報..hee

我都係好人... :mrgreen: 希望冇左20磅脂肪!(我塊面、手臂、腰、背肌、pat pat、大腿...!) :-( :-( :-(

侯爵府

小香香 寫道:
[quote]
朗仔 寫道:
[quote]
小香香 寫道:
朗仔

好人有好報..hee

我都係好人... :mrgreen: 希望冇左20磅脂肪!(我塊面、手臂、腰、背肌、pat pat、大腿...!) :-( :-( :-( [/quote] 我老公都話你唔肥..算啦..唔駛減[/quote]
唉,最幣係我老公、家人、朋友都話我肥同唔同哂樣! :-( :-( :-(

侯爵府

係la~話時話ar,有無聽到譚校長d衰野ar~
佢真係好賤格ar!

枉佢仲叫校長!??
香,開part 10 la?!!

侯爵府

小香香 寫道:
[quote]
係la~話時話ar,有無聽到譚校長d衰野ar~
佢真係好賤格ar!

冇呀..淨係知佢包二奶

c 火啦..:兩點九啦[/quote]
都話啦!!!

侯爵府

小香香 寫道:
[quote]
[quote]
小香香 寫道:
你一分鐘打到幾多個字呀
係咪打倉頡

我?係打倉頡ar~
一分鐘三十幾到la~
[/quote]

都ok吖...你覺得一分鐘打九十個倉頡係咪好癲[/quote]
我一分鐘夠可以打90個1字lo!!!

首頁

尾頁

跳至