自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

vincielau 發表於 24-5-8 13:20
佢梗係冤東張無幫佢剪咗"承繼"及"處理"嗰段對話喇。

露底

原本溫婉嫻淑,突然獅子嘶吼

水晶宮

vincielau 發表於 24-5-8 13:41
係呀,
嚇到個主持眼都突,
嗰一刻我即刻笑咗出嚟。

我淨係聽到何太講嘢,無留意男主持反應呀!

水晶宮

Kittymummy 發表於 24-5-8 13:50
Happy伯情況唔同,只係有閒錢比利是。人地娜娜搵左小鮮肉結婚啦,新郎不是happy伯。
...

娜娜而家隆埋胸,想殺入娛樂圈(相片太露骨唔敢po)

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/1016817/%E5%B1%AF%E9%96%80%E5%A8%9C%E5%A8%9C%E8%91%A3%E5%B9%B8%E5%85%92%E6%A5%B5%E5%B0%91%E5%B8%83%E6%AF%94%E5%A0%85%E5%B0%BC%E7%A4%BA%E4%BA%BA-%E6%83%B3%E5%81%9A%E6%BC%94%E5%93%A1%E5%85%AC%E9%96%8B%F0%A2%B2%B7%E6%92%88-%E5%B0%8E%E6%BC%94%E5%8F%AF-%E4%B8%8B

Kuromi1127    發表於 24-5-8 14:43

水晶宮

vincielau 發表於 24-5-8 13:41
係呀,
嚇到個主持眼都突,
嗰一刻我即刻笑咗出嚟。

剛睇東張最新剪片

水晶宮

dotdotdotdot 發表於 24-5-8 19:04
我媽生前我老豆對佢好差,等到我成年結婚我媽先離婚,後來阿媽死咗,我老豆而家扮深情日日望相周圍同人講 ...

咁你有冇仔女?

水晶宮

茶走 發表於 24-5-9 01:45
死得未呢句說話的,我自己覺得過份左既,不過佢有個鏡頭係影住個電話,最後一次記錄已經係2021年,即係3年 ...

我唔信,我懷疑有人存心deleted 訊息,製造假象

希望仔女一方都出來澄清吓,和何伯商討日後生活方案

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊