親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

係呀,Fraser place, bangkok 都有,呢dapratment 岩晒我地一家4口,5 洗分房.  

原帖由 靚寶 於 09-4-20 15:13 發表
間房真係好大好靚喎又...........

侯爵府

我問過agent淨機票幾錢,減一減個package,間房係大約6xx - 8xx, 5 係好sure. 我pm 個agent既資料比你問問啦。
wincastle都有呢間hotel既package賣。你去睇睇啦。
仲有你可以去yahoo search下,有d hotel booking 既web都有呢間hotel 既price.

原帖由 MinnieMinnie 於 09-4-20 19:36 發表
Oh MomMom,

請問你間房book左幾多錢呢? 可否 pm你間agent 個contact 比我問問呢?

Thanks a lot!

侯爵府

我用過Dr. Jart(Black label) and Hanskin 既super magic. 我鐘意Dr. Jart 多D.

今次買左Etude House 既BB Balm, 15000 won 好平。
Dr. Jart 就賣USD17.00.

原帖由 JChan 於 09-4-20 20:53 發表
請問 which brand BB cream好用?

侯爵府

做咩特然咁多人叫我介紹agent 既,我驚d人以為我有著數呀。
package 可能會平過就咁book 酒店。又可能我記錯個price. 因我係買package 既。

不如等minnieminnie問左上黎報告下先啦。如果你地真係要,我先pm 你地啦。

原帖由 idawong 於 09-4-20 23:18 發表
Hi MomMom,

I also want to have the name of your agent. Please PM me the information. Many thanks.

侯爵府

呢個可能係淨房, 如果連tickets計可能平d 掛.

原帖由 MinnieMinnie 於 09-4-21 12:28 發表
Thank you MomMom.

我剛剛call過個agent, 由於我7月至出發, agent話未有咁快有7月的prices, 叫我5月尾再問。不過我問過佢宜家既價錢, Studio 大約HK$840包早餐及VAT, 1 bedroom 就大約HK$1080。 ...

侯爵府

由酒店可以行去西大門或市廳站, 2個站差不多, 行 5-10分鐘. 你要睇去邊/由邊度返而揀去邊個站上/落. 因2個站係唔同線. 5知你明5明我講咩??

原帖由 MinnieMinnie 於 09-4-24 12:34 發表
Hi Evalimama and MomMom,

請問最近Fraser Place Central Seoul 的地鐵站是否西大門站呢? 又由Fraser Place Central Seoul 行去西大門站要多少時間呢?

侯爵府

有呀, 咩都有, 5洗擔心. 好似係無煎pen同wok, 我用煲黎炒野,煎野

原帖由 MinnieMinnie 於 09-4-24 14:08 發表
Evalimama and MomMom,

唔好意思, 想問下係Fraser Place Central Seoul 房裡面有冇刀, 义, 快子同水煲之類的用具呢?

侯爵府

我間房係包 4個人既早餐 (我個package sunday 都有早餐食架), 所以我有叫room service 比多一個枕頭同1張被比我, 佢地無問過我野.

所以, muicc, 你都可以搏下既

原帖由 evalimama 於 09-4-26 18:34 發表
Hi Muicc

其實reception睇到有朋友上房探你未必有問題, 問題係佢地只供應3個枕頭及2張被, 如你要求多D枕頭和被, 可能引起懷疑啦!

首頁

尾頁

跳至