使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

咪係, 根本男同女無關係。 係佢格衰啫。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 23-1-26 20:12
唔出奇啦大把呢啲變態佬,好似有啲男運動員扮女人去參加比賽,講真無論體力和能耐都比女人勁啦
...
當年何守信講,1976年Montreal Olympuc, 當年東德女泳隊, 嬴晒USA女泳隊, USA話東德D女人係男變性女嘅人妖來,我地男仔都做唔到咁成績, 女人點做到? 要取消佢地資格。

東德話好心美國收聲啦, 你地D男隊水皮, 關人乜事。

但個陣時D女隊員, 個個虎背熊腰, 大山婆咁大件。

奧運後, 個東德女飛魚宣佈有咗, 結婚, 話比美國記者知, 你地話我係人妖, 我而家有baby生架, 收口啦USA

首頁

尾頁

跳至